|
19.02.2023 15:24

“З такими ж самими формами”: Андрій Данилко заговорив про кохану жінку і заявив про її схожість з Білоконь

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко сколихнув мережу, публічно заявивши, що розшукує жінку. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Більше 20 років журналісти намагалися дізнатися, хто ж підкорив серце Андрія Данилка. Варіанти були найрізноманітніші, але здебільшого преса сходилася на думці, що цією красунею стала Інна Білоконь. Справа в тому, що колеги постійно публікують спільний контент, який відрізняється ніжністю та часто романтичним підтекстом.

Андрій Данилко заговорив про кохану жінку

На кадрах зірки обіймаються, тримаються за руки а інколи навіть цілуються. Зараз Вєрка Сердючка та її команда знаходяться у великому концертному турі. Артисти вже з’явилися у країнах Прибалтики, на Блиизькому Сході і зараз перебувають в Європі.

Андрій Данилко заговорив про кохану жінку

Ні для кого не секрет, що Андрія та Інну зв’язує не тільки робота, але й багаторічна дружба. Тому подібні подорожі для команди лише у задоволення.

Тим не менш, нещодавно співак вирішив підлити олії у вогонь, оприлюднив спільний кадр з Інною на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram та заявив, що шукає собі дівчину з такими самими формами.

Андрій Данилко заговорив про кохану жінку

Таким чином він зробив і комплімент своїй подрузі, і дав зрозуміти, що налаштований на стосунки не з нею, а з іншою красунею.

Нагадуємо, що на початку повномасштабної війни в Україні Андрій Данилко дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому вперше розповів про свій сімейний стан. Співак не одружений, але неодноразово намагався побудувати сім’ю. У зв’язку з публічністю та музичною кар’єрою, йому це не вдавалося. Зараз Данилко полишив спроби стати сімейною людиною, але не заперечує, що хоче цього. Тим часом Інна Білоконь вже 20 років заміжня і виростила двох дітей.