“Він думає тільки про себе”: Андрій Данилко розкрив правду про позицію Миколи Баскова щодо росії

Відомий український виконавець Андрій Данилко вперше прокоментував поведінку Миколи Баскова та пояснив його мотиви. Усі деталі в статті.

З кінця лютого відомий український артист Андрій Данилко вкрай відверто та активно говорив про свою позицію та спілкувався з журналістами. Зірка відмовився евакуюватися, немає бажання покидати свою квартиру щоб там не було і гучно говорить про те, що це його дім, і він ні за що його не залишить.

Андрій Данилко розкрив правду про позицію Миколи Баскова щодо росії

Тим часом в російський федерації у всесвітньовідомої Вєрки Сердючки є колеги, які активно підтримують руйнування його дому, вулиць та міста. Серед них і Микола Басков, який активно висловлювався з приводу останніх подій у себе на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

У родину холостяка Миколи Баскова прийшло нове лихо
Андрій Данилко розкрив правду про позицію Миколи Баскова щодо росії

Андрій Данилко ні для кого не шкодував критики, але з якоїсь причини про Миколу Баскова і не згадував. Нещодавно журналістам вдалося дізнатися, що співак думає про натурального блондина. Виявляється, Андрій ні на секунду не повірив у патріотизм Баскова, а навпаки вважає, що той працює на кормушку, щоб в майбутньому мати можливість зробити. Горе оточуючих його людей не справляє на нього враження. Мовляв, Микола турбується лише про себе і росія його не надто хвилює.

“Йому треба бути у “кормушки”, потрібно мати впливових покровителів, які вирішують за нього питання, потрібно бути на телебаченні. Він думає тільки про себе, повірте, ні про яку росію він нічого не думає. Це абсолютно зациклена на собі людина”, – заявив Андрій Данилко.

Своєю позицією він поділився у програмі “Зірковий шлях”, яка транслюється на телеканалі “Україна”.

Схожі статті