|
22.02.2023 10:17

“Слава богу, що в мене немає дитини”: чому зірка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару досі не стала матір’ю

Ірина Сопонару – комедійна акторка, зірка багатьох гумористичних шоу. Поділилася, чому досі не стала мамою. Чи мріє зараз про це? Коли чекати на радісну звістку? Цій темі й буде присвячений наш матеріал.
Автор: Юлія Ящук

Ірина Сопонару – талановита, відкрита, щира акторка. Ексклюзивно в інтерв’ю Ані Олицької розповіла, чи мріє про дитину, чи хоче стати мамою й коли можна чекати на радісну новину.

За словами зірки, вона навіть рада, що зараз без дітей. Згадує страшну ситуацію, коли почалася війна і довелося йти через кодон пішки. В цей момент, Ірина спіймала себе на думці, як добре, що поки у неї немає відповідальності перед ще однією маленькою людиною.

“До війни я не планувала дитину. Я планувала жити своє життя. Моя перша думка, коли почалася війна і я йшла через кордон пішки була про те, що добре, що у мене немає дитини. Було б те саме тільки з дитиною на руках”, – поділилася Ірина.

Ірина Сопонару поділилася, що хоче стати мамою

Через деякий час, зірка думала про те, що вже хоче дитину, відчути на собі, що таке материнське щастя. Мріє про сина й має на меті виховати його таким хоробрим, сміливим, мужнім, гідним українцем, як наші хлопці із ЗСУ. Але зараз Сопонару трішки не розуміє, як це зробити:

“Я не розумію, де я буду через місяць. Я не хочу, де попало це робити. Вагітна, в стресі, знову тікати, надіюсь, що не доведеться цього відчути більше ніколи”, – розповідає акторка.

Також Сопонару зазначає, що в неї є можливість жити у Лондоні, але вона принципово не хоче. Ірина дуже любить Англію, дуже вдячна тій країні за допомогу українцям, але там свою реалізацію – не бачить. Навіть народжувати збирається в Україні, але поки не зрозуміє, що це безпечно робити.

“Треба думати реалістично, що є тривоги, небезпека. Я не хочу сидіти вагітною в бомбосховищі. Я і не вагітна не хочу там сидіти. Я хочу, щоб з цього періоду були класні спогади, а не згадувати про це в холодному поту”, – відверто зазначила гумористка.