Завжди різна як і Олена Кравець: скільки перук змінила Ірина Сопонару з “Жіночого кварталу” – важко порахувати

Ірина Сопонару швидко стала зіркою "Жіночого кварталу", "Ліги сміху" та сералів "Країна У" та інших. Тому, актриса досить популярна серед українських глядачів, до того ж вона має неймовірний талант перевтілень.

Ірина має власний стиль гри, оскільки вона артистка комічна, то вміє швидко перевтілюватися у різноманітні образи. І, певно, вже важко навіть порахувати, скільки образів змінила Сопонару за роки своєї кар’єри. Жінку вважають досить характерною дівчиною, оскільки інколи вона дійсно буває досить різка у своїх висловлюваннях. Та це не заважає їй бути улюбленицею глядачів.

Ірина полюбляє перевтілення не тільки на сцені, а ще й у реальному житі, коли на неї натрапляє натхнення. Наприклад, нещодавно Сопонару вирішила спаровувати російську пропагандистку Маргариту Симонян. Тому акторка приміряла перуку, яка схожа на Риту та зробила схожий мейк.

Пародія Ірини

Але це не єдине перевтілення Ірини, за всі роки своєї кар’єри, вона змінила цілу купу перук, вона була брюнеткою, блондинкою, рудою. Мала довге волосся, коротке, середньої довжини та у різних варіаціях. Тож неможливо навіть порахувати, скільки перук було в арсеналі Ірини.

Та варто сказати, що кожен образ дуже пасує жінці, точніше, він робить її незвичною та геть не схожою на ту Іру, яка є насправді, в реальному житті. Всі перевтілення та образи відкривають в ній, як в акторці нові грані та сторони її особистості. А для акторів – це дуже цінно.

Образи Ірини

Тому, як і Олена Кравець Сопонару з’являється на сцені завжди у різних амплуа, особливо, на “Жіночому кварталі”, оскільки ролі там дуже різнопланові, тому доводиться пересилювати свої страхи та бар’єри й приміряти на себе іноді навіть нереальні образи.

Образ Сопонару

Напевно було б цікаво подивитися на весь процес підготовки до перевтілень і самого образу, оскільки акторська діяльність дуже багатогранна та цікава, і, звісно, для Іри це завжди виклик, кожна нова роль та нова перука змінюють її, як акторку та як просто жінку.

Схожі статті