|
22.02.2023 13:10

“Чекала ранку, щоб дізнатися, що вагітна”: Лілія Ребрик вразила новиною, яка підтвердилася 24 лютого 2022 року

Лілія Ребрик – популярна телеведуча, акторка театру та кіно поділилася складними історіями жінок про 24 лютого. Деякі з них доводять, що наш народ незламний і ладний пережити найскладніші моменти із життя. Детальніше читайте в нашій статті.
Автор: Юлія Ящук

Так, на своїй сторінці в Instagram Лілія поділилася історіями українських жінок в той злощасний для всіх день. Український народ не раз доводив, що він незламний і навіть в найтемніші часи, ми знаходили привід для радості.

Перша історія, якою поділилася ведуча була від підписниці, яка дізналася, що вагітна саме 24 лютого:

“Взагалі не було думок про повномасштабну війну!!! Просто працювала і чекала ранку 24 лютого, щоб дізнатися, що вагітна. Не так я хотіла дізнатися про цю довгоочікувану вагітність”, – поділилася одна із жінок.

Сторіз Лілії Ребрик

Таких відповідей в сторіз Ребрик було дуже багато. Хтось в цей день святкував день народження, хтось працював в офісі, деякі продовжували жити своїм буденним, нормальним життям, яке повністю перевернулося з ніг на голову після перших почутих вибухів.

Ось ще декілька історій від підписників Лілії Ребрик:

“У мене день народження було 23 лютого(мені 55) та ми вирішили святкувати на вихідні. А вранці проклятуща війна. Коли буде перемога, я пообіцяла святкувати 55 за кожен рік війни. Сподіваюсь вона скоро закінчиться”.

“Я була впевнена, що нічого не буде. Приблизно 0 5:30 годині відчула перше відчуття страху та власної безпорадності. Важкий день в один рік, тяжкий, болісний, сповнений сліз”.

Історії інших жінок 24 лютого

Ненависть, печаль, горе та невимовний біль – важко уявити через, що змогли пройти ще українці в цій війні. Не менш ранять душу ось такі реалії з теперішнього життя:

“Подзвонила своїй Іринці, моїй сестрі… Говорить: “У нас бомблять аеродром”… Плачемо, всі розгублені… А в кінці мою Іринку вбили рашисти за два дні до її народження… Такий був біль, втратила пам’ять, той день не пам’ятаю. А я так хочу почути її….. Обійняти”.

Ще одна важка історія від підписниці Лілії Ребрик

Таких тяжких історій, на жаль, безліч. Те, що проживає зараз кожен з нас, ніяк не описати словами. росія хоче вкрасти у нас все: рідних, радість, навіть світло. Проте кожного дня ми доводимо, що український народ не здасться ніколи.