|
22.02.2023 13:09

Дружина Романа Сасанчина розповіла, як познайомилася з переможцем “Голосу країни”: цей хлопець її не цікавив

Роман Сасанчин став неоднократним переможцем у талант-шоу "Голос країни", спочатку у дитинстві, а згодом хлопець вирішив взяти реванш та проявити себе і свій талант вже у свідомому віці. Але дві перемоги це не одна його заслуга.

Історія кохання Роми та Іванни не відразу почалась з позитивних моментів. У 2020 році вони обидва опинилися у спільній компанії друзів, але тоді Рома не сподобався Іванні як хлопець. Дівчина не розглядала його на роль свого обранця. Їй здавалося, що цей хлопець точно її не цікавить. Але почуття не приховаєш та всім відомо, що вони не підвладні людині. Тому згодом Іванна зрозуміла, що її перші думки були оманливими.

Роман та Іванна Сасанчин

Так, молоді люди почали спілкуватися і вже через 2-3 місяці вони почали жити разом у квартирі в Києві, яку Рома виграв у шоу “Голос країни”. Звісно, не завжди все було гладко, оскільки це стосунки, а вони ніколи не даються людям просто, тому що це величезна робота обох партнерів.

Щоправда, у Києві пара прожила не так довго, оскільки обидва хотіли повернутися у рідний Тернопіль, бо тоді якраз прийшов  карантин і в столиці молодим було важкувато. Тож, у травні 2021 році Рома вже зробив пропозицію своїй коханій. А 2 грудня того ж року закохані пов’язали себе тенетами шлюбу.

Рома та Іванна

Зараз молоде подружжя вже рік виховує свою донечку Елізу, яка подарувала їм багато щастя та з’єднала їх ще більше. А також минулого місяця молодята вирішили обвінчатися. Це рішення вони прийняли разом та дуже серйозно і довго над ним міркували, адже нині родини дуже часто розходяться, навіть ті, хто заручився небесним шлюбом.

Проте у Роми та Іванни все зараз добре, і це не може не тішити, тому що міцні родинні стосунки – це щастя для дитини. Тож, маленька принцеса Еліза росте у щасливій та дружній родині, де панує взаєморозуміння, кохання, довіра і турбота.