Більше не кучерявий: король борща Євген Клопотенко змінив звичну зачіску та здивував новим образом

Євген Клопотенко став відомим завдяки участі у кулінарному шоу "МастерШеф", там чоловік зміг відкритися та проявити себе та свої неймовірні кулінарні здібності, які привели його до перемоги.

Ми звикли бачити Євгена з таким творчим хаосом на голові, оскільки від природи він має кучері, але сама структура волосся у нього досить тонка та волосся пушиться. З такою проблемою дуже часто стикаються як чоловіки, так і жінки. Клопотенко рідко змінює свій образ, адже по суті, його майже постійне вбрання – це форма кухаря, вуса, форму яких, до речі Євген змінює частіше за все та зачіска.

Євген Клопотенко

Клопотенко ніколи не з’являвся на публіці з рівним або довгим волоссям, його стрижка майже завжди однакова змінювалась лише довжина. І образ Євгена він ніби-то за замовчуванням демонструє його сильну любов до української культури. Він має такий гуцульський образ, до якого немає більше ніяких асоціацій.

Особливо зараз те, що показує Євген дуже цінно, адже багато чоловіків саме тепер вирішили відростити козачі вуса, або зробити собі патріотичну зачіску. А от Клопотенко в такому образі здається все своє публічне життя.

Проте зараз і він вирішив піти на зміни та продемонстрував свою нову зачіску. Всі, хто слідкує за королем борщу, знають, що нині його волосся досить довге, що дозволяє чоловікові гратися з зачісками. Тому, Євген вирішив зібрати свою шевелюру у хвіст на потилиці, і варто сказати, що така зачіска дуже личить йому. Новий образ робить Клопотенка більш серйозним та стильним. І навіть з’явилась у ньому якась нотка брутальності, що дуже приваблює.

Нова зачіска Євгена

Та чи надовго Євген змінив свої кучері на хвіст, покаже час, а поки варто просто спостерігати за подальшими змінами у зовнішності Євгена.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.