“Справжній рай”: Євген Клопотенко з “МастерШеф” на очах у всієї країни залицяється до “Холостячки” Огнєвіч

Головна "Холостячка" України Злата Огнєвіч знову в центрі чоловічої уваги. На цей раз до співачки відверто залицяється екс-учасник "МастерШеф" Євген Клопотенко. Цікаво, які стосунки пов'язують Злату та Євгена.

Відомо, що Клопотенко давно вже живе холостяцьким життям та завдяки проєкту “МастерШеф” став одним з провідних кулінарів України, а також, телеведучим та дуже завидним чоловіком серед українських жінок. Про своє особисте життя Євген не дуже полюбляє розповідати й завжди в усіх інтерв’ю, намагається відійти від цих розмов. Можливо це відголоски минулого. Адже Клопотенко пережив розлучення, про яке, до речі також мало чого відомо.

Євген має сина, але це не заважає жінкам мати бажання отримати хоч краплю уваги від кухаря, бо він публічна людина та має гарне почуття гумору, а те, що Клопотенко ще й готує як Бог, викликає ще більший потяг у жінок. Але свою увагу Євген мало кому дарує, хоча й пліток про його романи вистачає. Проте Клопотенко вирішив не приховувати своєї симпатії до другої “Холостячки” Злати Огнєвіч, та ще й не соромлячись демонструвати це на всю країну.

З
Залицяння Клопотенко до Злати Огнєвіч

Так, під фотографією Злати з відпочинку, Клопотенко написав цікавий коментар “Справжній рай” чи то про Злату, чи про відпочинок спочатку незрозуміло, але потім з’явилися ще більш цікаві смайли, рожевий тюльпан та біле сердечко, що вже говорить про те, що це не дуже дружній коментар зі сторони Євгена. Але який насправді він несе в собі сенс, залишається лише між Златою та Клопотенко.

Цікаво що з цього вийде, адже Огнєвіч вже повністю вилікувала рани від вчинку свого обранця на шоу “Холостячка” Андрія Задворного. Тому, артистка сміливо може дозволити собі знову закохатися та мати поруч надійну опору і справжнього чоловіка. Проте це вирішувати Златі та можливо, саме з Євгеном Клопотенко вся Україна зможе спостерігати за налагодженим життям Огнєвіч.

Схожі статті