Рідні сестри, але не схожі: Ольга і Наталія Сумські, Анна і Аліна Завальські, Маша Єфросиніна і Ліза Ющенко

Якщо ви вважаєте, що рідні сестри завжди дуже схожі, то помиляєтеся. Ось три пари зіркових сестер, які, на думку шанувальників, абсолютно різні і не лише зовні.

У коментарях під знімками Ольги та Наталії Сумської, Анни та Аліни Завальських, а також Маші Єфросіної та її сестри Лізи Ющенко, яка після розлучення із сином екс-президента України переїхала до Росії, часто можна прочитати, що зовні ці рідні сестри зовсім різні. Мало того, у них різні погляди на життя та абсолютно різні принципи.

Ольга та Наталія Сумські

Рідні сестри, але не схожі
Рідні сестри, але не схожі

Різниця між двома сестрами Наталією та Ольгою Сумськими становить 10 років. Обидві відомі театральні та кіно-актриси з насиченою акторською долею. Однак, незважаючи на багато спільного, 68-річна Наталя та 57-річна Ольга зовсім одна на одну не схожі не лише зовні, а й за характером. Якщо молодша сестра Ольга веде дуже публічний спосіб життя та всіма подіями ділиться у соцмережах, то старша Наталя вважає, що це неприйнятно та відкрито засуджує сестру.

“Ми в одній галузі працюємо, у нас є певні пріоритети та стиль життя. Очевидно, він різний, цей спосіб життя”, – казала в одному з інтерв’ю Наталія Сумська.

Маша Єфросиніна та Ліза Ющенко

Рідні сестри, але не схожі
Рідні сестри, але не схожі

Телеведуча Маша Єфросиніна також росла у сім’ї не одна. Знаменитість має молодшу на 7 років сестру – Лізу, яка, на думку користувачів Мережі, зовні зовсім не схожа на зіркову родичку. 2009 року Єлизавета вийшла заміж за сина екс-президента України Віктора Ющенка. Через три роки шлюб розпався. Зараз Ліза одружена вдруге за російським бізнесменом і живе у Росії. Незважаючи на те, що Маша та її молодша сестра були завжди дуже близькі, після лютого 2022 року зв’язок між ними перервався. Зараз Єфросиніна дуже неохоче говорить про близьку родичку.

Анна та Аліна Завальські

Рідні сестри, але не схожі
Рідні сестри, але не схожі

Різниця у віці між сестрами Завальськими лише один рік і, здавалося, вони повинні бути дуже одна на одну схожі, проте це не так. Ще на зорі своєї співочої кар’єри, коли обидві виступали в групі “Алібі”, дівчата посилено наголошували на тому, що вони дуже різні. Одна довгий час фарбувала волосся у світлий відтінок, друга завжди залишалася брюнеткою. І хоча зараз вони віддають перевагу одному стилю, виглядають зовсім по-різному.

Схожі статті