“Кріпосна”, “Підкидьок”, “Клятва лікаря”: рейтинг кращих серіалів за участі екс-холостячки Ксенії Мішиної

Ксенія Мішина – справжній еталон таланту та сучасної краси. На її рахунку безліч головних ролей в кіно. Розглянемо, які фільми принесли їй популярність та варті вашої уваги.

“Кріпосна”

Після головної ролі в цьому серіалі, акторка Ксенія Мішина досягла справжнього розквіту в кар’єрі. Цинічна, підла, жорстока та вимоглива. Її героїня Лідія Шефер не цінить та не любить людей. Поза очі її називають “багатою купчихою”.

Шанувальники Ксюші знають її зовсім іншою, тому цікаво було спостерігати за таким неймовірним перевтіленням. В сюжеті історичного фільму й українська кріпачка Катерина, яка хоче досягти свободи своїх прав.

Ксенія Мішина у головній ролі в серіалі Кріпосна

“Підкидьок”

Головна героїня Рита Одинцова – одружена жінка. Її чоловік відомий столичний хірург, який весь час в роботі. Заради коханої жінки він не збирається змінюватися. Несподівано у подружжя Рити та Андрія з’являється дівчинка Аля.

Ксенія Мішина у головній ролі в серіалі Підкидьок

З того моменту починається переоцінка спільного життя, яке до цього здавалося таким щасливим. Дитина дала зрозуміти, що красива, ідеалізована картинка сім’ї була тільки в голові. Насправді все не так.

“Клятва лікаря”

Тамара Лаврова – головна героїня серіалу. Вона досвідчений лікар, справжній фахівець своєї справи. Має чоловіка, доньку. Здавалося, що живе щасливим життям, проте дізналася, що її коханий їй зрадив.

Ксенія Мішина у головній ролі в серіалі Клятва лікаря

Олексій пішов до коханки, але залишив за собою тягар проблем. Вплутався в кредит, втік з отриманими грошима. Тому віддавати борг довелося саме колишній дружині Тамарі. Небезпечні пригоди, бандити, проблеми з дочкою та багато інших випробувань чекали на зраджену жінку.

Схожі статті