|
20.05.2023 13:10

Донька ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл виглядає, як статна жінка – галантний костюм та рум’яні щічки

Донька зірки етикету та прикладного ревізора Ольги Фреймут Злата здивувала публіку своїм зовнішнім виглядом, адже на свої 17 років вона аж ніяк не виглядає.
Автор: Юлія Ящук

Молодь сучасності дивує звичайне людство своїми зухвалими витівками й мова зараз не про стрімке дорослішання, а різні смакові вподобання в одязі та навіть хобі. Донька зіркової матусі, яку остерігаються ресторатори та готельєри – Злата нерідко натикалася на хейт з боку підписників за свої витівки без нагляду мами.

Злата Мітчелл та Ольга Фреймут

Цього разу дівчина показала свою світлину в повний зріст, де підписники змогли роздивитися, яких змін у зовнішності зазнала 17-річна Злата Мітчелл. На фото видніється, що підліткова дівчина стала зовсім дорослою і можна стверджувати, що не виглядає на свій вік. Постала в чорному шкіряному костюмі, з білою мінісумочкою та красивими квітами в руках. Впадає в око яскравий макіяж, з рум’яними щічками, на які схоже, що зробила найбільший акцент.

Донька ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл виглядає, як статна жінка – галантний костюм та рум’яні щічки

Високий зріст, вдалі форми, про які мріють багато дорослих дівчат та зовнішність, яка запам’ятовується – все це подарувала матір-природа нашій героїні матеріалу. Підписники неодноразово дивувалися, як в прикладної матусі, яка живе етикетом може бути така розкута донька без комплексів та страху публічного осуду. Сама Фреймут ніколи не стримувала дитину в поривах її самореалізації. Ба більше, завжди підтримувала дівчинку в будь-яких починаннях та захопленнях.

Нагадаємо, що батьком Злати є корінний британець – Ніл Мітчелл, з яким Ольга познайомилася, навчаючись у Лондоні. Спочатку чоловік був вихованим, галантним й вишукано завойовував серце Фреймут. Проте, коли пара почала жити разом, будувати сім’ю – від тих аристократичних манер не залишилося й натяку.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.