17-річна донька Фреймут Злата Мітчелл показала романтичний поцілунок: вона в сукні нареченої, він – у смокінгу

Старша дочка знаменитої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл зачарувала мережу естетичним кадром. Усі деталі в нашому матеріалі.

Зі старшою спадкоємицею популярної української телеведучої Ольги Фреймут Златою Мітчелл аудиторія знайома досить давно, адже дівчинка народилася ще до того, як її матір отримала славу та визнання. Красуня народилася в результаті стосунків її матері з британцем Нілом. Пара мала побратися, але в певний момент журналістка зрозуміла, що ця історія має бути завершена. Вона покинула Лондон та повернулася в рідну Україну, де народила первістка.

Злата Мітчелл показала романтичний поцілунок

Ольга Фреймут з донькою Златою Мітчелл
Злата Мітчелл показала романтичний поцілунок

Коли у житті дівчини з’явився вітчим, вона була вже доволі дорослою. А декілька років тому стало відомо, що свою дочку Ольга Фреймут відправляє на навчання у Сполучені Штати Америки. Зараз вона активно веде власний блог в соціальній мережі Instagram і визиває непідробний інтерес у української публіки.

Хоча користувачі мережі не завжди схвалюють поведінку спадкоємиці Ольги Фреймут, без уваги вона не залишається ніколи. Натомість ведуча неодноразово зізнавалася, що вони з дочкою абсолютно різні, і її вимогливість та образ леді ніяким чином не вплинули на поведінку Злати.

Але героїня нашої статті не завжди демонструє свій бунтарський характер. Знаходиться простір і для романтики. Нещодавно красуня оприлюднила на особистій сторінці кадр, на якому пара у смокінгу та весільній сукні зливаються у поцілунку.

Злата Мітчелл показала романтичний поцілунок

Нагадуємо, що свого часу Сергій Притула публічно пожартував про те, що він є біологічним батьком дівчинки. Ольга Фреймут, почувши дану заяву, не стало її спростовувати, а навпаки підіграла своєму партнеру. Це лише підлило олії у вогонь та розпалило вогнище пліток про роман між телеведучими.

При цьому Ольга ніколи не приховувала, що у Злати та друга її матері складаються неймовірні стосунки. Однак, згодом колеги посварилися і припинили спілкування, а тому із життя Злати телеведучий пішов.

Зараз родина журналістики проживає у Великобританії. Фреймут працює в пресі і продовжує доглядати за своїми маленькими дітьми. Володимир Локотко також знаходиться разом зі своєю сімʼю.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.