|
20.11.2020 13:48

Софія Ротару повертається на велику сцену через брак коштів: перерва в цілий рік вдарила по карману

Директор відомої співачки розповів, який гонорар отримує зірка і які зміни очікуються найближчим часом.

Відома співачка Софія Ротару вже більше року не виходила на сцену у Росії, оскільки через пандемію коронавірусу не мала можливості прилетіти. Однак відомо, що у багатьох представників шоу-бізнесу наразі не найкраща фінансова ситуація. Багато із них залишились без концертів, а значить — без грошей.

Сергій Лавров, який є концертним директором Ротару, підтвердив, що виступів у Софії Михайлівни немає. До того ж, ситуація загострюється тим, що співачка отримує гонорар тільки у валюті: 50 тисяч доларів. Оскільки долар підскочив, то і гонорар виріс автоматично. Знижувати його Софія Ротару не збирається. Крім того, логістика співачки також дуже дорога: оренда VIP-залів, висококласні готелі, квитки на літак. Тому організатори віддаються перевагу більш дешевшим зіркам.

Концерти Софії Ротару

Лавров додав, що Софія Михайлівна час від часу виступає безкоштовно. Але це буває лише в особливих випадках, якщо це струється дружби чи хороших відносин. Через відсутність замовлень прихильники ще довго не зможуть побачити улюблену співачку на сцені.

Однак Сергій Лавров поспішив поділитись сенсаційною новиною: Софія Михайлівна все ж повернеться в Москву, оскільки пообіцяла Ігорю Крутому. Там співачка виступить на “Пісні року”. Ротару не лякає навіть умова відсидіти карантин після виступу. Однак цей виступ також буде безкоштовним, оскільки співачку об’єднує хороша дружба з Ігорем Крутим.