Внучка Софії Ротару виходить заміж за мільйонера зі списку Forbes

Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко виходить заміж за українця, з яким живе в Нью-Йорку.

Внучка легенди радянської і української естради Софії Ротару 19-річна модель Соня Євдокименко, яка зустрічається з молодим мільйонером українського походження Денисом Ждановим, прийняла від нього пропозицію руки і серця.

«У нього до Соні справді щирі почуття. Йому не потрібне зіркове прізвище, а потрібне щастя з коханою дівчиною», – цитує видання слова свого інсайдера.

Однак ні Софія, ні Денис інформацію про заручини поки що не підтвердили. Дівчина не любить афішувати своє особисте життя. Відомо, що Жданов – успішний український підприємець, який входить в список мільйонерів американського Forbes. Обранець Євдокименко займається IT-технологіями, є віце-президентом з маркетингу великої компанії.

Соня Євдокименко і Денис Жданов
Соня Євдокименко і Денис Жданов

Фанати Соні впевнені, що підприємець зробив її пропозицію. Справа в тому, що на її безіменному пальці помітили перстень з діамантом, схожий на заручальний.

Як відомо, внучка Софії Ротару живе в Нью-Йорку. Там дівчина робить кар’єру моделі і навчається в Школі дизайну Parsons.

Відзначимо, що для 19-річної Соні Євдокименко це вже не перші серйозні стосунки. Довгий час вона зустрічалася з французьким бізнесменом Марком Дюменілом. Софія навіть познайомила бойфренда зі своєю зірковою бабусею, а це важливий показник. Однак влітку дівчина зізналася, що розійшлася з французом.

А зовсім недавно показала в Instagram обличчя нового бойфренда – Жданова. Модель не назвала ім’я коханого, але журналісти швидко з’ясували, хто на світлині.

Схожі статті