Categories Шоу-бізнес

Хто королева? В мережі порівняли вартість дитячих колясок у герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон та Яни Рудковської

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон і принц Вільям не балують своїх дітей розкішними речами, навіть маючи для цього всі можливості.

Здавалося б, в принца чи принцеси все має бути найкраще і найдорожче. Але, насправді, європейці вже давно навчилися практичності і економності, навіть королівські особи. Що не скажеш про деяких представників шоу-бізнесу з пострадянського простору.

Британське видання Express провело дослідження і порівняло, скільки витрачають на дитячі речі принц Вільям і його дружина Кейт, герцогиня Кембриджська в порівнянні з зірками російського шоу-бізнесу. Видання, зокрема, порівняло, скільки витратили на дитячі коляски принц Вільям і Кейт Міддлтон та Яна Рудковська.

Королівська коляска

Виявляється, коляска Silver Cross Balmoral для найменшої дитини Кейт Міддлтон, принца Луї, коштувала1800 фунтів стерлінгів (приблизно 66 тисяч гривень). На дитячу коляску для принцеси Шарлотти, коли та була ще немовлям, герцоги Кембриджські витратили приблизно 60 тисяч гривень. Для порівняння Яна Рудковська нещодавно похвалилася дитячою коляскою від Dior для сина Арсенія, яка вартує приблизно 180 тисяч гривень.

Коляска Яни Рудковської

Крім того, як стало відомо, дитяче крісло для королівських спадкоємців Britax Baby Safe коштувало 277 фунтів (приблизно 10 тисяч гривень).

Нагадаємо, Яна Рудковська – російська телеведуча, музичний продюсер, бізнесменка. Продюсує популярного співака Діми Білана. У вересні цього року в Яни Рудковської і її чоловіка, чемпіона по фігурному катанні Євгена Плющенка за допомогою сурогатної матері народилася дитина.

Share