«М’який підхід» Кейт Міддлтон до виховання дітей відповідно до навичок принцеси Діани

Кейт Міддлтон, 38 років, виховала трьох дітей в королівській родині.

У Кейт Міддлтон і принца Вільяма троє королівських дітей: принц Джордж, сім років, принцеса Шарлотта, п’ять, і принц Луї, два.

Яка їхня методика виховання?

Кейт Міддлтон, 38 років, виховала трьох дітей в королівській родині. Це пов’язано з великою кількістю протоколів і правил, яким має слідувати Кембридж.

Однак один експерт з виховання дітей пояснив, що Кейт застосувала більш м’який підхід до впровадження сучасних норм у свою сім’ю в порівнянні з методами принцеси Діани, за які було соромно.

Кейт Міддлтон приєдналася до королівської сім’ї у 2011 році, коли вона вийшла заміж за принца Вільяма у Вестмінстерському абатстві. З моменту весілля вони виховали трьох королівських дітей в центрі уваги.

Мартіна Мерсер, експерт з міжнародних відносин і вихованню дітей, поділилася тим, як Кейт привнесла у своє виховання деякі сучасні норми, наприклад, обніматися і триматися за руки на публіці. Вона сказала: «Кейт дійсно слідує багатьом традиційним королівським методам виховання дітей. Вона стежить за тим, щоб її діти завжди були бездоганними, доглянутими, від зачіски до одягу.

«Вони добре випрасувані та завжди носять одяг, що вимагає ретельного догляду, включаючи хімчистку або прасування, і не завжди є найбільш зручним вибором для немовляти, малюка або дитини. Вона також стежить за тим, щоб вони добре себе вели на очах у публіки. Вони вивчають правила етикету королівської сім’ї. Ніякого катання по підлозі, раптових сплесків співу».

Часто можна побачити, як герцогиня проявляє прихильність до своїх дітей на публіці, що в минулі роки не схвалювалося.

Експерт пояснює, що, хоча Кейт не порушила жодного королівського батьківського етикету, вона ввела у своє життя нові приймання, які намагалася застосувати принцеса Діана.

Однак Мартіна пояснює, що Кейт ввела ці нові правила більш м’яко, ніж принцеса Діана, а це означає, що публіка поступово долучається до цієї норми.

Кейт і принц Вільям також виховують дітей в зовсім іншу епоху, ніж принцеса Діана, а це означає, що соціальні норми дозволяють їм поводитися більш природно зі своїми дітьми.

Вона додала: «Кейт зараз є лідером королівської сім’ї та принцесою, яка перенесла королівську сім’ю і її репутацію у 21 століття.

Принцеса Діана намагалася це зробити, але багато членів королівської сім’ї зустріли це зі зневагою, оскільки це було сприйнято як бунт або нерозуміння важливості її положення, однак Кейт дотримувалася більш м’якого підходу, м’яко привносячи більше любові, зв’язків і прихильність до дітей на очах у публіки».

У 21 столітті може здатися дивним, що матері взагалі не мають ніякого зв’язку зі своєю дитиною. Експерт пояснив, що Кейт – не єдиний член королівської сім’ї, який вчинив так.

Вона сказала: «Меган також повстала, оскільки вона хотіла змін, і вона хотіла, щоб вони були драматичними та миттєвими, в той час, як Кейт розвивала королівську сім’ю зсередини, поступово і працюючи в гармонії зі стоїчним протоколам, щоб мати можливість продемонструвати свою материнську приналежність, інстинкти і її любов до своїх дітей, залишаючись при цьому повністю професійним та дотримуючись етикет королівської сім’ї.

У минулому для принцес могло здаватися грубим прояв такої любові до своїх дітей на публіці, коли вони грали з ними на траві та навіть лаяли їх, коли вони погано себе вели, однак Кейт робить це стильно і витончено.”

За словами Мартіни, таким чином Кейт встановила близькі стосунки між собою і широкою публікою. Герцогиня також буде розповідати мамам про материнство і їх боротьбі, а також розповідати про свій власний досвід виховання дітей. Мартіна додала: «Показавши, що вона нормальна мама, що розділяє ті ж емоції та проблеми, що і будь-яка мама, Кейт побудувала міст і дозволила нам співчувати королівської сім’ї, поважаючи при цьому їх ролі».

І Кейт, і Вільям також будуть бачити, як вони нахиляються до рівня очей своїх дітей, коли розмовляють з ними, що, за словами Мартіни, змушує дітей почувати себе спокійніше. Вона сказала: «У психології добре відомо, що діти погано реагують на людей, які підносяться над ними, вигукуючи накази. Це може викликати занепокоєння і рідко надає бажане вплив на батьків. Діти будуть відступати, збиваючись з пантелику, бо не до кінця розуміють ситуацію. «Стоячи на рівні очей дитини, ви виправили загрозу. Ви показуєте виразу обличчя, які заспокоюють дитину, а також гарантують, що він зрозуміє кожне ваше слово.

Це прояв солідарності з дитиною, а також найефективніший спосіб спілкування з кимось меншим, і дитина з набагато більшою ймовірністю буде слухати та сприймати інформацію таким чином.

Це також заспокоює дітей на публічних заходах, де може бути багато дорослих, це дає їм зрозуміти, що їх мережа безпеки (мама) знаходиться поруч з ними, як підбадьорливі обійми».

Схожі статті