Наталія Мосейчук встигла і дітей народити, і кар’єру побудувати: біографія та особисте життя телеведучої

Знаменита українська телеведуча Наталія Мосейчук здавалося досягла вершини своєї кар'єри, але не припиняє дивувати все більшими звершеннями.

Про своє життя до популярності Наталія Мосейчук розповідає небагато. Проживаючи у провінції, молода журналістка встигла вийти заміж та народити сина Антіна. Але як це часто відбувається, не склалося. Разом зі спадкоємцем майбутня зірка переїхала до столиці України, працювала на різноманітних каналах та згодом влаштувалася в “ТСН”.

Біографія та особисте життя Наталії Мосейчук

Наталя Мосейчук показала, як виглядають її сини
Біографія та особисте життя Наталії Мосейчук

На той момент Наталія познайомилася і зі своїм майбутнім чоловіком Іллею Івановичем. Хоча спершу він не зміг її зачепити. З численними колегами телеведуча принципово не дружить і тримається від них уособлено. Продиктовано це не антипатією, а чистою робочою етикою. Зірка хоча і добре ставиться до інших журналістів, не хоче з ними зближуватися, щоб не нашкодити роботі. Адже до виконання своїх обов’язків телеведуча ставиться неабияк ревно.

Вагітна Наталія Мосейчук
Біографія та особисте життя Наталії Мосейчук

Наталія з’являється в ефірах завжди і дозволила собі невеличку відпустку лише в період, коли вона була вагітна. Тим не менш, навіть тоді вона з’являлася на екранах з округлим животом.

Наталія Мосейчук з старшим сином
Біографія та особисте життя Наталії Мосейчук

Від свого другого чоловіка Наталія народила хлопчика. Згодом журналістка зізнається, що дуже раділа, що в неї лише сини, адже для виховання дівчат в неї, мовляв, немає ні часу ні навичок.

Але й у питаннях, що стосуються молодшого сина зірка стикається з проблемами. Єдиним приводом для суперечок у родині залишається виховання молодшого 14-річного сина Матвія. Мосейчук наполягає на насиченому графіку, а от чоловік бажає для сина більше свободи. Та тут у сімейних дискусіях перемагає Ілля Іванович.

Примітно, що після початку повномасштабної війни в Україні Матвія намагалися евакуювати і він виїхав разом з бабусею. Але вже через деякий час хлопець попросив його забрати назад, і його абсолютно не лякала нова реальність, яка настала для українців. Тож родина перебуває у повному складі в столиці: старший спадкоємець зірки отримує професію та навчається одразу ж в декількох університетах, Матвій також готується до визначення щодо майбутнього напрямку у житті, а зіркові батьки активно працюють.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".