|
26.11.2020 17:58

Два роки без Марини Поплавської: зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко розкрила нові подробиці трагедії

Про те, як змінила її трагедія розповіла зірка "Дизель-шоу" Яна Глущенко.

Яна Глущенко – акторка “Дизель студії”. на екрані і сцені вона грає легковажних білявок. Але в житті дівчина зовсім не така. Вона багато чим займається: задіяна у багатьох проектах, виступає у складі “Дизель студії”, виховує сина і не забуває про спорт.

Актори “Дизель студії”

Дівчина досі не може забути події жовтня 2018 року. Акторка пригадала, що перше, що зробила після аварії, зателефонувала Олегові Збаращуку, концертному директору “Дизель студії” і своєму чоловікові.

Після питання чоловіка як почуваються актори і чи з ними все гаразд, Яна зрозуміла, що у гулі голосів колег не почула лише голос Марини Поплавської.

Яна зауважила, що зрозуміла все тієї миті, коли побачила зі свого місця розбите лобове скло автобуса.

У тій аварії у дівчини були найсильніші травми. Вона отримала розрив зв’язок коліна. Але найстрашніше у Яни Глущенко було попереду. Вона усвідомила що трапилося лише після того, як відійшла від наркозу після оперції.

Яна Глущенко

Тоді акторка приймала дуже сильні заспокійливі і для неї почався довгий шлях психологічної реабілітації. Крім цього після аварії, у якій загинула Марина Поплавська, у акторки “Дизель-студії” Яни Глущенко почалися панічні атаки.

Яна Глущенко зізналася, що остаточне розуміння того, що Марини Поплавської вже немає прийшло лише через два місяці. Але цьому передувала довга робота з психологом і робота над собою.

Дівчина зізнається, що з часу аварії вона кожного дня згадує марину Поплавську і прокручує події того трагічного дня. Дівчина зізнається, що акторка їй дуже часто сниться уяскравих і сповнених життя снах.

Наприкінці вона попросила більше не питати у неї як вона живе після цієї втрати. І зізналася, що їй досі дуже боляче.