Алла Мазур після перемоги над раком заговорила про повернення хвороби: “Ремісія означає для мене – ні, ще не все”

Українська телеведуча Алла Мазур нещодавно повернулася до повноцінної роботи після тривалої боротьби з раком.

Зірка “1+1” Алла Мазур, яка раніше ділилася з прихильниками результатами боротьби з хворобою і розповіла про те, як вона наважилася розповісти всім про діагноз.

Зараз Алла Мазур підтримує тих, хто зараз на стадії боротьби. Тож на своїй сторінці вона вирішила залишити підказки як правильно спілкуватися з онкохворими, адже не з чуток знає наскільки таким людям важко.

Ведуча виклала картки з тим, що ми говоримо хворим, що вони чують і як це сказати інакше, щоб не зачепити за живе зайвий раз.

Алла Мазур розповіла, що не любить слово “ремісія”. Для неї це означає не кінець. а лише перева у боротьбі з недугою. при цьому ведуча наголошує, що таких нюансів багато людей може не знати і, навіть, не здогадуватися. Тому Алла Мазур вкотре наголосила на тому, що треба говорити.

Телезірка зізналася, що сама не підозрювала про те, наскільки по-іншому можуть сприйматися звичні нам слова “тримайся” або “я завжди буду поруч”, або “ти сильний, ти переможеш”.

Алла Мазур вкотре наголосила на важливості бути поруч і вмінні правильно підтримати хворих. Особливо тоді, коли самі хворі не хочуть про це говорити. Телезірка закликала прихильників намагатися бути поруч з тими, хто цього потребує.

Багато підписників телезірки подякували їй за такі поради і зауважили, що вона надихнула їх. Прихильники зізналися, що зіткнулися з невмінням підтримати під час хвороби близьких, поділилися своїми історіями і подякували за те, що поділилася думками і порадами.

Фоловери побажали Аллі Мазур повного одужання, яскравих кольорів у житті і побільше сміятися. а також засипали її компліментами, назвавши красунею, душевною і доброю людиною.

Більше про життя зірок, яким діагностували рак, дивіться у відео на YouTube-каналі “Одна Минута”

Схожі статті