|
27.11.2020 19:33

Сергій Танчинець відверто розповів, навіщо пішов у “Танці з зірками”: “Туди йдуть попіаритися”

Співак Сергій Танчинець розповів вражаючі речі про найбільший танцювальний проект.

Лідер гурту “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” Сергій Танчинець, який брав участь у “Танцях з зірками” і дійшов до фіналу розповів про мотиви зірок йти на проект.

Сергій Танчинець зізнався, що погодився на участь у “Танцях з зірками” не відразу, адже тоді у гурту були заплановані концерти у рамках туру на підтримку альбому “Мільярди”. Загалом вони мали відіграти 140 концертів, але відіграли лише половину через карантин. І, розуміючи, що давати концерти немає можливості, фронтмен “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” погодився на участь у проекті.

Сергій Танчинець на проекті “Танці з зірками”

Другим моментом, коли лідер гурту сумнівався, було те, що він рок-музикант і не розумів як він взагалі танцюватиме. Проте отримавши перші результати, у співака прокинувся азарт і йому захотілося стати переможцем в першу чергу для себе. І, як вважає Сергій Танчинець, йому це вдалося.

Співак розповів, що на “Танцях” був присутній на всіх репетиціях, крім вівторка. А концерти, які дозволили продовжувати, гурт відігравав по понеділках. На такий графік вдалося домовитися з організаторами туру, щоб не підводити глядачів, які придбали квитки на концерти.

Концерт гурту “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ”

Сергій Танчинець зауважив, що понеділки для виступів були обрані не випадково, адже це був єдиний вихідний на проекті. Цього дня організатори шоу збиралися і продумовували нові випробування для учасників.

Також лідер гурту “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ” зауважив, що основною метою для зірок піти на “Танці з зірками” є піар. Оскільки це наймасштабніший проект і знаменитості часто розглядають це як можливість заявити про себе. Така мета спершу була і у фронтмена “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ”, але як тільки він побачив перші результати, в нього з’явилися інші пріоритети і бажання виключно попаіритися зникло.

По закінченню проекту для себе, Сергій Танчинець вважає себе переможцем, адже дійшов до півфіналу і зробив неможливе для себе: з рокера перетворився на танцюючого рокера.