Сергій Танчинець поділився емоціями після вильоту з “Танці з зірками”

Співак зізнався що відчуває після проекту.

Український співак і лідер гурту “Без Обмежень” Сергій Танчинець поділився думками, на які його наштовхнув проект “Танці з зірками”.

Після складних 11 ефірів на проекті, вмконавець зрозумів, що немає нічого неможливого. Він навіть пожартував, що у 38 років почати танцювати – саме те, що потрібно. А якщо серйозно, то Сергій Танчинець в котре довів собі та іншим, що якщо прагнеш чогось, то немає значення вік, талант чи підготовка. Тут головне бажання досягати результатів.

Сергій Танчинець вкотре подякував усім, хто працював з їхньою парою і хто підтримував їх протягом всіх 11 ефірів. Співак зазначив, що для нього це довгий шлях на проекті. і дуже сподівається, що у цей важкий час він зробив глядачів трішки щасливішими і подарував трохи більше позитивних емоцій.

Особливу подяку він висловив своїй партнерці Яні Цибульській і запевнив, що свій кубок “Танців з зірками” вона обов’язково отримає.

Сергій Танчинець зізнався яку пару тепер підтримуватиме вже як глядач. Для співака очевидними фаворитами є пара Юлії Саніної та Дмитра Жука. Свою думку лідер “Без Обмежень” пояснювати не став. Сказав лише, що причини такого кроку пара сама знає.

Не відомо чи засмутився виконавець через виліт з проекту, проте він зауважив, що у чвертьфіналі випадкових людей немає і всі учасники заслуговують на перемогу.

На останньому для Сергія Танчинця ефірі його підтримали дружина і донька, з якими він станцював один з останніх танців на проекті.

раніше, на офіційному сайті проекту глядачі відмітили. що Сергій Танчинець був єдиним учасником, хто подякував всій команді проекту “Танці з зірками” за пророблену роботу і за те. що вони знаходили в собі сили прицювати з ним і робити його кращим.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.