Вистави, серіали, медитації: чим рятуються від безсоння Олег Винник, Світлана Тарабарова, Оля Полякова та інші

Нестача сну добралась і до зірок вітчизняного шоу-бізнесу.

Зірки знають, що здоровий сон – запорука гарного настрою та самопочуття. Але насичений графік концертів. зйомок і роботи над новими хітами позбавляють їх можливості висипатися.

Не з чуток знає про безсоння головний вовк країни Олег Винник. У співака настільки насичений графік, що у нього бувають періоди. коли він не спить по 36 і більше годин. І це не через те, що артист не хоче. Олег Винник зізнався, що після концертів повертається додому за північ. а о сьомій ранку він вже має бути на знімальному майданчику. Через такий насичений графік йому важко розслабитися і заснути.

Олег Винник

Схожа проблема була на початку кар’єри і у “Королеви ночі” Олі Полякової. Супербілявка зізналася, що знала про деякі методи боротьби з безсонням. Вона активно їздила до різних клінік і медитувала, але нічого не допомагало. Зірка зізналася, що до такого стану вона дійшла через три роки напруженої роботи. Зараз Оля Полякова любить готувати різні смаколики, тримає ферму і виховує двох доньок, з якими і знаходить відпочинок.

Оля Полякова з доньками відпочиває та набирається позитивних емоцій

А от у акторки Наталії Васько починаються проблеми зі сном під час роботи над новим проектом або роллю. Зірка намагається детально відчути персонажа, якого їй треба зіграти. А це, у свою чергу, грає злий жарт з самою акторкою і ночами не дає їй спати.

Наталія Васько у серіалі “Кріпосна”

Навіть Катерина Кухар, яка завжди має приголомшливий вигляд, теж зіткнулася з безсонням та його наслідками. Це сталося після народження сина Тимура. Зірка балету пригадувала, що у той період навіть не могла повноцінно займатися у студії. Через це вимоглива до себе та інших балерина постійно на себе сердилась.

Катерина Кухар у суддівському кріслі “Танці з зірками”

А от для Олени Шоптенко народження дитини та збій режиму стало справжнім випробуванням. Хореограф зауважила, що для неї, як спортсменки, чіткий графік дуже важливий. Проте заради спокою в родині, Олена Шоптенко змирилася з цим і прийняла нову реальність.

Олена Шоптенко з сином

Страждав від недосипу і Андрій Данилко. Артист зізнався, що йому не допомагали навіть снодійні, настільки він був виснажений роботою. Якось під час перебування у Нью-Йорку друзі знаменитості запропонували сходити на мюзикл “Персіла”. Андрій Данилко зізнався, що заснув посто під час вистави. Він зізнався, що не думав, що таке взагалі можливо.

Андрій Данилко заснув на виставі

А от українська співачка Світлана Тарабарова винайшла свій спосіб боротьби з безсонням. Зірка дивиться серіали і зізнається, що на 3 чи 4 серії засинає. При цьому у співачки немає якихось улюблених серіалів чи сіткомів. Щоправда після такого вона серед ночі ходить попити чай, ще подивитися серіал і вже після цього засинає.

Світлана Тарабарова засинає під серіали

А от ведуча “Зіркового шляху” Альона Вінницька, коли їй важко заснути, виконує нескладну медитацію. Вона лягає і починає думати про кожну частину тіла. звучить дивно, але зірка стверджує, що спосіб дієвий. адже поки дійдеш до голови, засинаєш.

У кожного свої методи боротьби з безсонням. а зіркам, як відомо, подобається виділятися.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.