Найвідоміші розлучниці українського шоу-бізнесу: Оля Полякова, Лілія Ребрик, Віра Брежнєва та інші

Ці знамениті жінки не посоромилися забрати чужих чоловіків з сім'ї, однак, запевняють: через високі почуття.

Вони зруйнували чужі сім’ї і залишили дітей без щоденної батьківської присутності і любові. Декого з них проклинають колишні їхніх коханих. Втім, ніхто не любить носити статус “розлучниці” і всі вони використовують однакове виправдання своєї поведінки. То було справжнє кохання, стверджують вони…

Звісно, не нам когось судити чи давати якісь оцінки. Адже чужа душа — темний ліс. Однак ці драматичні історії довго всі обговорювали.
В цьому матеріали ми розповімо, хто з зіркових красунь намагається будувати щастя на чужому горі, і як їм це виходить.

Оля Полякова

В одному з інтерв’ю суперблондинка зізналася — її стосунки з теперішнім чоловіком, бізнесменом Вадимом, почалися ще тоді, коли він був одружений з іншою.

“Я була коханкою в свого чоловіка”, – розповіла Полякова.

Оля Полякова з чоловіком
Оля Полякова з чоловіком

Втім, дуже недовго. Співачка побула коханкою всього 2 тижні, а потім Вадим пішов від дружини до Полякової. В чоловіка артистки з колишньою дружиною не було дітей, а з гарячою Королевою ночі вони виховують вже двох дочок. Разом вони вже багато років, проте про чоловіка Полякової мало що відомо — він не любить публічність.

Оля Полякова з чоловіком
Оля Полякова з чоловіком

Анна Сєдокова

А ось в латвійського баскетболіста Яніса Тімма, на якого поклала око 37-річна колишня солістка “ВІА Гри” Анна Сєдокова, на час розлучення була дитина. На момент, коли в нього почалися стосунки з співачкою, хлопчикові не виповнилося і року.

Тімм прожив з дружиною в шлюбі 9 років, а потім на горизонті з’явилася Сєдокова. Про таємні стосунки 27-річного спортсмена і 37-річної співачки стало відомо рік тому. Почався гучний скандал.

Анна Сєдокова з Янісом Тіммом
Анна Сєдокова з Янісом Тіммом

Сана Тімма, зараз вже колишня дружина баскетболіста розповідала, що вже давно підозрює чоловіка в зрадах. Втім, винною в усьому вважає Сєдокову, про якої ексдружина найгіршої думки.

“Хіба ця шл**ндра з трьома дітьми від трьох різних чоловіків варта того? Чи відомо тобі, що на даний момент ти не єдиний її чоловік?” – заявляла жінка.

Сана стверджувала, що Яніс був найбільш люблячим чоловіком, доки не зустрів Сєдокову, і що вона ним маніпулює.

Нещодавно зіркова спокусниця і баскетболіст одружилися, а колишня дружина залишилася з малою дитиною на руках сама.

Віра Брежнєва

Ще одна ексучасниця “ВІА Гри” також зруйнувала сім’ю чоловікові. Однак, не можна тут забувати і роль Костянтина Меладзе, який проміняв дружину Яну Сум на молодшу апетитну Віру, яка без сорому демонструвала свої принади у кліпах гурту і на сцені. І хоча продюсер і стверджував, що Брежнєва не має стосунку до його розлучення, пізніше стало відомо, що їхній роман почався ще тоді, коли Меладзе був одружений. В 2015 році парочка таємно одружилася в італійському містечку Форте-дей-Мармі.

Віра Брежнєва з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва з Костянтином Меладзе

Та Брежнєва з часом не молодшає, і в минулому році ЗМІ почали писати, що Меладзе і їй знайшов заміну. За чутками, продюсер зраджував дружині з тоді солісткою “ВІА Гри”, теж блондинкою Ерікою Герцег, якій зараз 32 роки.

В пресі час від часу з’являються новини про те, що 57-річний композитор і продюсер та 38-річна співачка розлучаються, проте Меладзе і Брежнєва з них тільки сміються.

Христина Горняк

Розлучення популярного телеведучого каналу “Україна” Володимира Остапчука і одруження його з новою пасією стало однією з найбільш скандальних подій 2020 року. Після 12 років шлюбу ведучий покинув дружину Олену Войченко з двома малими дітьми заради нового кохання — нотаріусині Христини Горняк.

Колишня дружина Остапчука вирішила не мовчати. Вона розповідала ЗМІ, що ведучий зраджував її, коли був ще не розлучений, що не давав грошей на спільних дітей.

Тим часом Володимир стверджує, що знайшов кохання всього свого життя, дітям допомагає, а Олена всіляко заважає йому бачитися з кровинками.

Володимир Остапчук і Христина Горняк
Володимир Остапчук і Христина Горняк

Нещодавно Христина публічно звернулася до колишньої дружини Остапчука. Вона розповіла, що Олена всіляко її обзивала, поширювала плітки про те, що Христина безплідна. Але нова дружина ведучого не вважає себе винною в тому, що він розлучився з першою дружиною. Про це вона і заявила у зверненні до Олени в Інстаграм.

“Я не стала причиною вашого розлучення з Вовою. Ти і я це прекрасно знаємо, що я не відбирала у тебе чоловіка. Прийми з гідністю, що ваша історія закінчилася. І не я тому виною”, – заявила Христина.

Лілія Ребрик

Відома телеведуча і акторка познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, хореографом Андрієм Диким, під час участі в шоу “Танці з зірками” в 2011 році. На момент зустрічі обоє перебували в стосунках, зізналася Лілія в одному з інтерв’ю.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий
Лілія Ребрик і Андрій Дикий

“Я не відчувала себе розлучницею, тому що у чоловіка є свої очі. Ми всі робимо свідомі кроки. Я ж кажу, нам не 16 років. Не було ніякого сенсу когось відбивати. Це життя. Я знаю, що просто це зустрілися дві половинки”, – так відповіла Ребрик журналістам, коли вони запитали, чи не відчуває вона себе винною за те, що Андрій покинув заради неї іншу жінку.

Лілія Ребрик з сім’єю
Лілія Ребрик з сім’єю

Зараз зіркове подружжя виховує двох донечок — Діану і Поліну. Разом вони вже 9 років, тож схоже, це справді любов.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.