|
04.12.2020 10:50

“Виглядаєте на 25”: Ольга Сумська показала неймовірні фото і заворожила публіку

Ольга Сумська показала неймовірні світлини з фотосесії і вразила своїх прихильників.

Популярна українська акторка Ольга Сумська досить активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно вона знялася у красивій фотосесії і показала фото своїм прихильникам. Понад 700 тисяч підписників були неймовірно раді бачити улюблену акторку у своїх стрічках в Instagram.

Ольга Сумська опублікувала світлину у своїй соціальній мережі

Ольга обрала витончений і елегантний стиль. На ній біла сорочка, чорні штани і такого ж кольору довге пальто. Ніжний і легкий макіяж лише доповнили бездоганний вигляд акторки.

Нещодавня фотосесія Ольги Сумської Ольга Сумська влаштувала фотосесію

Варто зазначити, що Ользі вже 54 роки, однак вона на фото немає жодної зморшки і виглядає просто неперевершено. Це підмітили і її прихильники.

Коментарі відданих прихильників Ольги Сумської під публікацією в соціальній мережі

“Яка ви неймовірна красуня! Яке фото! Виглядаєте на 25!”, — пишуть віддані фоловери Ольги Сумської.

У підписі до світлини Ольга додала, що у цьому світі можливо зробити все, але не одночасно. Прагнучи одного, доведеться відмовитися від іншого. Такими словами акторка наштовхнула шанувальників на роздуми.

Здається, що з роками акторка стає все молодшою. До речі, вперше зірка заявила про себе в кіно, зігравши в картині “Вечори на хуторі біля Диканьки”. Але найбільшу популярність Ольга отримала в серіалі “Роксолана”. Відтоді акторка стала українською легендарною Роксоланою, яку полюбив увесь світ.

Кадри з серіалу “Роксолана”, де Ольга Сумська зіграла головну роль