|
09.12.2020 15:42

Молодша донька Лілії Ребрик вже дорвалася до косметики та хоче бути як зіркова мама: “Юна телезіронька”

Лілія Ребрик показала зворушливу світлину зі своєю донькою. У родині підростає копія зіркової матусі.

Українська популярна телеведуча досить часто публікує сімейні світлини у своїй соціальній мережі. Нещодавно вона поділилась зворушливим фото своєю донькою, яка дуже схожа на свою зіркову матусю. Світлину телеведуча опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Лілія Ребрик опублікувала світлину зі своєю донькою

На фото видно, як зіркова матуся готується до нового робочого дня, фарбуючись біля великого дзеркала, а її маленька донечка допомагає їй у цьому. У підписі до публікації Лілія Ребрик запитала у своїх фоловерів, з чого починається їх ранок? Прихильники один за одним почали розповідати про свої ранкові ритуали.

Коментарі фоловерів до публікації Лілії Ребрик

До речі, 8-річна Діана уже спробувала себе у якості актриси. 7 грудня на телеекрани вийшов український серіал “Багато негожих днів”, де донька телеведучої зіграла одну із найголовніших ролей.

На честь такої події Лілія Ребрик виклала в своїй соціальній мережі декілька кадрів зі зйомок, які викликали шалений захват у прихильників телеведучої. При цьому Лілія додала, що дуже гордиться своєю маленькою зіркою. До того ж, Ребрик також пробувала пройти кастинг у цьому ж кіно, але провалила його і не соромлячись, розповіла про це у дописі.

Донька Ребрик знімається у кіно Донька Ребрик на знімальному майданчику Діана в ролі актриси

Телеведуча додала, що буде дуже щасливою зустрітись з донечкою на одному знімальному майданчику.

Що відомо про серіал “Багато негожих днів”

У цьому серіалі буде лише 4 серії. Режисеркою мелодрами є Ірина Громозда. В картині йдеться про звичайну вчительку музичної школи, яка втратила свого чоловіка в ДТП, а її найкраща подруга, яка також була в машині під час аварії, лежить в лікарні і бореться за життя. Вчительці лишається забрати їх 7-річну доньку на виховання, яка повністю змінить її життя.