|
18.12.2020 16:37

Чоловік Наді Дорофеєвої Володимир Дантес показав як вміє танцювати: час на “Танці з зірками”

Чоловік Наді Дорофеєвої Володимир Дантес показав прихильникам ще один свій талант.

Чоловік екс-солістки гурту “Время и Cтекло” Наді Дорофеєвої Володимир Дантес вирішив підняти настрій напередодні свят.

І поки його колеги по шоу-бізнесу показують як прикрашають домівки і створюють новорічний настрій, шоумен вирішив, що найкращий рецепт святкового настрою – гумор.

Саме це спонукало артиста викласти у сторіз відео, на якому він у ванній кімнаті танцює в кумедному плямистому костюмі з лапами лева.

Володимир Дантес показав страшно веселий танець

Невідомо як на таку витівку відреагували прихильники співака, але настрій точно покращився.

Ймовірно таким чином Володимир Дантес і справді готується до участі в “Танцях з зірками”. Адже співак встиг бувати на проекті та спробувати себе у ролі ведучого балкону.

До речі, саме його просили залишити ведучим глядачі проекту після виходу ефіру. Крім того, Володимир Дантес зазначив, що для того, аби стати учасником “Танців з зірками” треба бути, як мінімум не ледачим і дуже самовпевненим. А цього чоловік Наді Дорофеєвої не може про себе сказати.

Володимир Дантес похизувався танцювальними здібностями

Хоча з цим у нього проблем може і не бути, адже у нього з’явився чуждовий наставник – його дружина Надя. яка вже встигла побувати і зірковим суддею, і учасницею проекту.

І, схоже, вирішила вже готувати свого не менш зіркового чоловіка до участі у шоу. Хоча, якщо вірити відомому виразу про те, що талановита людина талановита у всьому, то танці стануть для Володимира Дантеса не таким вже й складним випробуванням. Він з дитинства прагнув до творчості і з садочку підкрорював усіх співом.

Хоча спершу його мрії про майбутню професію дуже відрізнялися і він, дивлячись на батька, який працював у правоохоронних органах, теж хотів стати поліцейським.

А батьки і чути не хотіли про співочу кар’єру і наполягали на серйознішій професії. Так майбутня зірка отримав другий диплом зі спеціальності “управління бізнесом”.

Ймовірно, саме його друга спеціальність і наполягання мами підштовхнула артиста до створення власного проекту про стартапи.

 

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.