Володимир Дантес розповів, як вони з Надею Дорофєєвою планують зустрічати Новий рік  

Володимир Дантес може дозволити собі відпочинок закордоном, проте цього року артист обрав інший варіант для святкування

Карантин в Україні вплинув на всіх. Навіть зіркам довелося змінити плани щодо святкування Нового року. Якщо раніше селебріті намагалися поїхали на канікули закордон, то зараз більшість лишається відзначати 2021 рік вдома. Часто після зйомок новорічних передач багато хто відправлявся на острови на ретрит, проте цього року вибір більшості – наші рідні Карпати.

Володимир Дантес чи не один з перших поділився новиною про те, де буде святкувати Новий рік.

Співак бачить своє ідеальне свято так: родиною зберуться за пишним столом, а потім будуть веселитися, запросять друзів, будуть ходити по сусідах.

На зйомках святкової шоу-програми

А ось якихось магічних ритуалів Дантес дотримуватися не буде. Артист розповідає, що минулого року як раз-таки вирішив випробувати, як подіє на майбутній рік дотримання обрядів, пов’язаних з пануючим символом року.

Нагадуємо, за китайським календарем 2020 рік – рік Щура. Наступний, 2021 – Бика.

Володимир розповідає, що він спеціально вдягнув колір, що відповідає за гороскопом Щуру, загадував бажання і писав його на папірці, а потім спалював. Проте, це зовсім не допомогло артисту у справах та проектах цього року. Дантес скаржиться, що рік пройшов майже безуспішно.

Співак помітив закономірність: чим простіше за одягом та антуражем він зустрічав новий рік, тим кращим він був. Цього ж разу, він також не планує влаштовувати непомірного гуляння, а хоче спокійно відсвяткувати з родиною.

Артист також поділився дитячими спогадами. Як виявилося, не всі свята було заведено відзначати у родині Володимира. Зокрема, День святого Миколая. Про це свято і його традиції Дантес дізнався вже у дорослому віці.

Жартуючи, співак зазначив, що можливо батьки спеціально не казали йому про існування Миколая. Володимир припускає, що у родині таким чином намагалися зекономити гроші. Проте, його теорія – геть не серйозна. Артист навпаки радіє, що сучасні діти мають можливість двічі на свята отримувати приємні подарунки.

Чи чекають на поповнення у родині саме подружжя – невідомо. Зіркове подружжя таємниць не розкриває.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.