“Мамочка приїхала до свого хлопчика” – Мішина показала, як бавиться з сином, але це не 12-річний Платон

Нещодавно відома українська акторка та блогерка Ксенія Мішина замилувала шанувальників знімками з новим членом родини. Як її 12-річний син Платон відреагував на поповнення?

Українська акторка та ексучасниця романтичного реаліті-шоу “Холостячка”, Ксенія Мішина, також активно веде особистий фотоблог у Instagram. Наразі за профілем знаменитості слідкує понад мільйон користувачів. До блогу Мішина майже щодня публікує усі актуальні новини, що стосуються її особистого життя та професійної діяльності. А сторінка зірки наповнена найяскравішими моментами життя.

Нещодавно єдиний син Ксенії Платон святкував свій 12-й день народження. З цієї нагоди зіркова матуся опублікувала відеозапис, у якому продемонструвала підписникам неочікуваний подарунок, який отримав її син. Сюрпризом для Платона став новий член родини – цуценя породи мальтипу. На відео ані Мішина, ані її син не стримують емоцій щастя. В описі до публікації Ксенія зазначила, що стала мамою вдруге. Песик отримав кличку Одін, як ім’я скандинавського Бога мудрості та перемоги.

Тепер Insta-stories Мішиної не обходяться без Одіна. Днями акторка показала, як проводить час з “другим сином”. Після робочого від’їзду, Ксенія повернулась додому та одразу вийшла на зв’язок із підписниками. У відео вона показалась із песиком на руках, ось такий діалог відбувся між Ксенією та Платоном, який жартома приревнував маму:

“Ксенія: Ой, ну нарешті мамочка приїхала до свого хлопчика. Так сумувала
Платон: А я?
Ксенія: Ну і за тобою, мій хлопчик, звичайно”

А згодом блогерка показала, що приїхала у клініку на обстеження та взяла із собою улюбленця.

“Поки я повністю вирішила перевірити себе в клініці, мій хвостик вирішив за всім особисто спостерігати”, – залишила опис Мішина.

А далі поділилась милими кадрами, як бавиться з Одіном, поки чекає своєї черги на обстеження.

Ксенія Мішина показала, як проводить час з новоспеченим членом родини
Ксенія Мішина показала, як проводить час з новоспеченим членом родини

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?