Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я: “Серце та тиск”

Знаменита українська співачка Анастасія Приходько вразила зізнанням про те, що в неї значно погіршилося здоров'я. Також артистка розповіла, що саме стало причиною.

Знаменитості ніколи не приховують тих ризиків, з якими пов’язана їхня робота, адже працювати на сцені може бути небезпечно, відсутність відпочинку на гастролях дається взнаки одразу, а сімейне життя часто йде шкереберть через регулярно відсутність вдома.

Тим не менш багато хто обирає саме цей шлях. І так само багато приймають рішення піти з шоу-бізнесу, відчуваючи на собі усі складнощі такого життя.

Анастасія Приходько розповіла про хворобу та зізналась, хто винен у погіршенні її здоров’я

Анастасія Приходько набрала зайві кілограми
Анастасія Приходько набрала зайві кілограми

Анастасія Приходько працює у такому розкладі вже багато років. Можна сказати, що вона перейшла у перелік ветеранів української естради.

А тому не дивно, що в якийсь момент зірка відчула себе значно гірше. Так, нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька публікацій, в яких розповіла, що маю проблеми як з серцем, так і тиском. Основною причиною стала перевтома, але вона була зумовлена як сценічної діяльністю, так і сімейними проблемами, і навіть скандалами. І безумовно, найбільшим тригером стали події в країні.

Анастасія Приходько повідомила про значне погіршення здоров’я. Скріншоти особистої сторінки зірки

“У зв’язку з тим, що я дала 80 концертів за рік, з яких 8 підряд за минулий тиждень і два концерти було в один день. А потім ще зйомки кліпу, побутові проблеми, бізнес, скандали, діти, школа, новини, стрес… Мамі сказали лежати! Відпочити і притримати коней”, – написала співачка, опублікувавши також фото лікаря швидкої допомоги.

Нагадуємо, що раніше Анастасія також розповіла, що була вимушена перемістити своїх дітей до квартири, і на даний момент вони не проживають в їхньому будинку за містом. Тим не менш, Приходько судячи з усього, обрала для життя саме його, а тому вимушена їздити до спадкоємців.

Схожі статті

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.