Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

У своїх інтерв’ю Оля Полякова завжди охоче розповідає про те, якою була її юність. Адже вона з молодих років намагалася підкорити українську сцену, і вийшло в неї це далеко не одразу.

Тоді ж доля її звела з підприємцем Вадимом Буряковським. На той момент він був одруженим, хоча дітей у шлюбі не мав. І хоча далі усім історія кохання виконавиці та бізнесмена відома, Оля якось розповіла в подробицях, що ж відбулося.

Оля Полякова розповіла, як змусила Буряковського покинути дружину

Оля Полякова висловилася про стосунки у шлюбі з бізнесменом Буряковським
Оля Полякова висловилася про стосунки у шлюбі з бізнесменом Буряковським

За її словами, вона мала виступати на корпоративі, де якраз зібралися бізнесмени. Вона прекрасно знала про свою харизму, вміння добре жартувати та знаходитися в компанії. Тому, коли її запросили на стіл за стіл, вона вже знала, що виграла.

Вадима вона підкорила своїм позитивом та безпосередністю, і їм вистачило всього одного вечора, щоб Полякова міцно засіла у серці підприємця.

Але для чоловіка все не було так просто, адже Оля вже розставила свої пастки. Знаючи, що він був від неї у захваті, Полякова заявила, що відпустить його до себе лише після розлучення з дружиною. І Вадим прийняв це рішення доволі просто, адже спільних дітей з благовірною в нього не було.

Лише після того, як бізнесмен виконав умову співачки, в них зав’язалися стосунки. Оля Полякова вчинила так сама, і заявила, що радить так чинити і іншим жінкам: мовляв, не обманювати себе, не обманювати іншу, і одразу ж розтавляти всі крапки над “і”.

Варто відзначити, що не так давно в мережі прокотився скандал, який був пов’язаний з імовірною невірністю Олі Полякової. Влад Міцкевич заявив, що зустрічався та жив з артисткою, але потім вони розсталися. В свою чергу артистка заявила, що вони були друзями, і вночі Влад вирішив її шантажувати, а також натякнула на джерело такої поведінки.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.