|
20.12.2020 18:58

Таємниці переможця “Холостячки” Олександра Еллерта: дитина та два шлюби. Про що не знала Ксенія Мішина

Переможець "Холостячки" Олександр Еллерт розкрив свої таємниці широкому загалу: чоловік був двічі одружений та має дитину.

Олександр Еллерт зміг підкорити серце головної “Холостячки” країни Ксенії Мішиної. Саме цього комедійного актора дівчина назвала переможцем у п’ятницю на фіналі найбільш романтичного шоу вітчизняного телебачення.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Як виявилося, Еллерт не простий комік, він також має свої таємниці та непросте минуле. Чоловік народився у невеличкому містечку в Сибірі. Його батько був воєнним, тож усе його дитинство складалося з переїздів. Вихованням Олександра займалися переважно мама та бабуся.

Якщо стосунки Еллерта та Ксенії все-таки завершаться шлюбом, то це будуть вже треті офіційні відносини переможця “Холостячки”. Вперше штамп у паспорті йому поставили ще у 2007 році. З дружиною Олександр познайомився в університеті. Подружжя розлучилося усього через два роки після весілля. Однак, у них народилася донька, яку назвали Елею. Сьогодні дівчинці 13 років.

Еллерт разом із донькою Елею

Чоловік зізнається, що вони надзвичайно близькі з донькою. Дівчинка навіть з’явилася в одному з епізодів “Холостячки”.

Вдруге Олександр вступив у шлюб у 2014 році. Зі своєю другою дружиною вони довго дружили та спілкувалися, згодом зрозуміли, що між ними щось більше, ніж просто дружба. Однак і цей шлюб тривав недовго. Після розлучення колишні закохані все ж змогли зберегти теплі товариські стосунки.

Олександр Еллерт та Ксенія Мішина

З головною “Холостячкою” Еллерт зустрівся вперше ще до шоу на зйомках одного з телевізійних проєктів. Тоді вони не мали змоги поспілкуватися, однак Ксенія все ж запала Олександру в серце. Як тільки чоловік дізнався що саме вона стане головною героїнею нового шоу романтичного шоу, відразу заповнив анкету.

Прихильники “Холостячки” розділилися на два табори: одні щиро вітають пару, інші ж вважають, що Мішина мала б обрати конкурента Еллерта — Олексія. Тим не менш, сама Ксенія зізналася, що її сарце належить саме Олександру і з ним вона почувається максимально щасливою.