Холостячка: все, що відомо про фіналістів проекту, які претендують на серце зірки “Кріпосної” Ксенії Мішиної

Популярне романтичне шоу "Холостячка" стартувало 23 жовтня 2020 року на телеканалі СТБ. За серце Ксенії Мішиної боролись 12 чоловіків. Однак, що відомо про фіналістів?

Головна відмінність цього проекту від попередніх — це те, що вибір потрібно зробити саме жінці. Зйомки розпочались ще в серпні 2020 року. Головна героїня проекту — відома акторка театру і кіно, яка стала популярною після виходу серіалу “Кріпосна”, Ксенія Мішина. За її серце прийшли боротись 16 холостяків. Однак, після першої вечірки, на проекті залишилось всього 12 претендентів.

Ксенія Мішина - головна героїна проекту "Холостячка"
Ксенія Мішина – головна героїна проекту “Холостячка”

Олексій Тригубенко

Олексій Тригубенко
Фіналіст проекту “Холостячка” Олексій Тригубенко

Олексію вже 32 рік. Майже 4 роки тому він разом зі своїм другом заснував власний бізнес. Компанія займається орендою авто для водіїв таксі. На початку цього шляху Олексій мав лише дві машини. Однак плідна робота над розвитком компанії привела до того, що Олексій зараз має свій автопарк зі 140-ка машин. Зі своєю колишньою жив понад 7 років, але стосунки не мали щасливого завершення, тому холостяк прийшов на проект боротись за серце Ксенії Мішиної.

Андрій Рибак

Фіналіст проекту "Холостячка" Андрій Рибак
Фіналіст проекту “Холостячка” Андрій Рибак

Андрію зараз 29 років. Він працює радіоведучим програми “Порадомойшоу” та ведучим багатьох заходів. При цьому Андрій брав участь в гумористичних проектах, тому є досить публічною особою. Понад 11 років Андрій пише скетчі і сценарії для таких проектів. Серед них й популярне шоу “Ліга сміху”.

Олександр Еллерт

Фіналіст проекту "Холостячка" Олександр Еллерт
Фіналіст проекту “Холостячка” Олександр Еллерт

Олександру 33 роки. Він працює сценаристом та є автором кумедних жарів в студії Квартал 95. До того ж, працює ведучим багатьох заходів. Холостяк був двічі одружений. З першою дружиною він познайомився ще в студентські роки. У них народилась донька Еля. Однак через два роки шлюб розпався. Вдруге Олександр одружився на своїй давній подрузі, але саме дружні стосунки зруйнували і цей шлюб.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.