|
22.12.2020 10:08

Наташа Корольова втекла від зрадника Тарзана до екзотичних аборигенів: зірка задоволена “новим” життям

Вона співає аборигенам про країну дитинства, а вони їй дарують національний одяг. Наташа Корольова розповіла про пригоди у Танзанії

Наташа Корольова після гучного скандалу зі своїм чоловіком поїхала з дому геть, аби відволіктися серед дикої природи та поринути у життя майже первісних людей.

Нагадаємо, що цього року у родині Наташі та Тарзана стався скандал. Одне слово – зрада. Після інциденту Сергій (це справжнє ім’я стриптизера Тарзана) не одноразово виправдовувався. Чоловік навіть записав відеозвернення, аби таким чином попросити у своєї дружини вибачення.

Проте, Наташа, через м’якість свого характеру, пробачила чоловікові. Та її психіка не витримала постійного тиску з боку медіа, куди потрапило відео, що власне й стало підтвердженням зради Тарзана.

Співачка тікає в Африку.

Свої дії Корольова мотивувала тим, що їй потрібно було відволіктися та пройти випробування, щоб зрозуміти, чому такий інцидент стався сама з її родиною та що їй потрібно змінити, аби бруд, що різні медіа у великій кількості виливали на співачку, так сильно не завдавав їй болю.

Приїхавши в Танзанію, жінці довелося буквально виживати, адже з усіх побутових благ у неї був спальний мішок та хижина. Це все, що було доступно під час проживання у племені.

Крім цього, Наташі довелося добувати їжу самостійно. Зірка зізнається, що завдяки такій спонтанній дієті, їй вдалося скинути майже 6 кілограмів.

Поринути довелося і в інші традиції племені: риболовля, ритуали біля вогнища та навіть основи африканської гігієни – все це теж сталося під час африканської пригоди Корольової.

Тим не менш, зірка не шкодує про те, що зважилася на такий крок. Вона відверто заявляє, що сама вирішила влаштувати собі таке випробування та вийти з зони комфорту, адже результатом жінка задоволена.

Сьогодні на ситуацію зі зрадою Тарзана вона дивться інакше. Наташа вважає, що її чоловіка дійсно підставили та зробили це спеціально, адже такий скандал був першим за все їхнє подружнє життя. Хто цим почав займатися і головне, в чому провина цієї родини – Корольова не знає. Проте, мандрівниця заявила, що тепер справу передали у правоохоронні органи.