Не Тарзаном єдиним: Наташа Корольова перезавантажується відразу з трьома чоловіками

Наташа Корольова відправилася на чорний континент у пошуках спокою.

Відома російська співачка Наташа Корольова, яка потрапила у скандал через зради її чоловіка Тарзана, офіційно заявила, що їй потрібен відпочинок.

Все б нічого, якби зірка не відправилася у подорож сама. вона розповіла, що цей рік видався для неї складним і доволі напруженим.

Звісно, зірка не розповіла деталей. але уважні фіоловери все зрозуміли і так, адже пам’ятали історію навколо зрад її чоловіка Сергія Глушко, більше відомого як Тарзан. Співачка зауважила. що давно пробачила зрадника, але чи це дійсно так, достеменно не відомо.

Наташа Корольова зізналася, що наважилася на поїздку, щоб повернутися до себе справжньої та відпочити від всіх перипетій, які приніс їй та її родині 2020 рік. саме у дикій природі, подалі від цивілізації співачка змогла відчути, що вона зможе впоратися з усіма неприємностями і пережити не одні сюрпризи від чоловіка.

Таким зізнанням співачка наташа Корольова поділилася у мережі, виклавши світлини з відпочинку. Вона зауважила, що її відпочинок лише починається. Але вже обіцяє бути яскравим і незабутнім.

При цьому прихильники співачки розділилися на два табори. Одні всіляко підтримують зірку і вірять, що у неї все буде добре. А інші, навпаки, критикують її за подібну поведінку і не розуміють чому Наташа Корольова дозволяє так з собою поводитися.

Також Наташа Корольова зауважила, що цей рік став для неї перевіркою стосунків з чоловіком. Хоча про яку перевірку може йти мова, якщо чоловік зірки відкрито зізнався у зрадах тривалість у півторароки.

Саме про це прихильники багато говорили співачці у коментарях до фото.

Більше про стосунки Наташі Корольової та Тарзана дивіться у відео.

Схожі статті