58-річний Віктор Павлік вперше показав своїх маму і сестру: до них у гості збирається Катя Репяхова (ФОТО)

Відомий український артист Віктор Павлік показав свою сім'ю: як виглядає мама та сестра співака, та які стосунки у Катерини Репяхової з родичами чоловіка?

Український артист Віктор Павлік часто прибуває до рідного міста Теребовля, щоб відвідати свою 83-річну матір Олександру Григорівну, яка народилася й виросла в цих мальовничих місцях.

Нещодавно відомий музикант разом із своєю молодою дружиною та дворічним сином Михайлом вирушив до Теребовлі. Саме там він знову зустрівся зі своєю сестрою Людмилою, з якою не бачився протягом довгого часу. Для маленького Михайла, ймовірно, це була перша зустріч з тіткою.

Віктор Павлік показав, як виглядає його мама та сестра
Віктор Павлік показав, як виглядає його мама та сестра

Людмила, яка вже в дев’яностих роках, колись переїхала до Москви на пошуки кращої долі. Незважаючи на те, що вона мала дві вищі освіти, на початку її шляху стояли складнощі, і вона довела свою міць, заробляючи на життя непевними роботами. Але завдяки своєму таланту до навчання та педагогіки, вона знайшла своє покликання в допомозі російській сім’ї у вихованні їхньої доньки.

Віктор Павлік показав, як виглядає його мама та сестра. Фото з Instagram @repyahovakate
Віктор Павлік показав, як виглядає його мама та сестра. Фото з Instagram @repyahovakate

Для Віктора Павліка це був особливий момент, коли він міг обійняти свою сестру та поділитися з нею радістю батьківства. А для Людмили це була можливість знову відчути тепло та підтримку рідних сердець, які завжди будуть поруч у будь-яких обставинах.

У період повномасштабного вторгнення, зустрічі Віктора Павліка з його сестрою не були надто частими. Проте, з приїздом жінки назад в Україну, артист радісно вітав цю можливість зустрітися з нею. Він поділився знімком, на якому зображений разом з сестрою Олександрою Григорівною та матір’ю Людмилою.

Віктор Павлік показав, як виглядає його мама та сестра. Фото з Instagram @repyahovakate
Віктор Павлік показав, як виглядає його мама та сестра. Фото з Instagram @repyahovakate

Дружина Віктора Павліка також вирішила відповісти на цікаві запитання своїх підписників у своєму Instagram. Одне із запитань було про її стосунки з родиною чоловіка. Катерина зазначила, що у неї добрі стосунки з його рідними. На додаток, вона опублікувала фотографію, на якій Віктор Павлік позує з матір’ю. На цьому знімку щаслива сім’я зображена в садку поблизу будинку матері співака.

Тим не менш, раніше вона згадувала, що є деякі непорозуміння з деякими родичами чоловіка. Зокрема, донька Павліка, Христина, не зустрічається з дружиною Віктора, Катериною. Незважаючи на те, що за словами бізнесвумен, вони мають дружні стосунки, вони ніколи не перетинаються. Причини цього Катерина не розголошує.

Схожі статті

Як виглядає могила Ірини Фаріон, життя якої обірвалося раптово: усіяна квітами, вінками та свічками (ФОТО)

Вона викликала бурхливі обговорення в медійному просторі та нікого не залишала байдужим. Коли Ірини Фаріон не стало, попрощатися з нею прийшли тисячі людей зі співчуттями та квітами.

Купа зелених насаджень і дзеркальні вікна: онука Софії Ротару показала, як виглядає сімейна вілла родини

Онука Софії Ротару опублікувала світлини з розкішного маєтку над створенням якого архітектори та дизайнери працювали не покладаючи рук. Модель проводить своє життя просто на казковій віллі.