|
22.12.2020 15:32

Лідія Таран на новорічному шопінгу залишилася без грошей і забула про доньку

Лідія Таран загубилася у магазині і зізналася, що до кінця свят вона звідти не вийде.

Ведуча “ТСН” Лідія Таран, яка сама виховує доньку Василину, часто ділиться важливими моментами свого життя. Зокрема, у розпал підготовки до Нового року вона показала як прикрасила будинок і обирає милі дрібнички до свята.

Зокрема, телезірка обрала скляну кулю зі снігом.

Лідія Таран обирає святкові дрібнички

Також вона звернула увагу і на міні-телевізор зі святковою картинкою замість екрану, яка теж була за склом.

Лідія Таран з найшла новорічний телевізор

Під одним із знімків колеги та просто прихильники телезірки відмітили її любов до шопінгу, зазначивши, що з магазину вона вийде лише тоді, коли закінчаться гроші.

Про це зізналася і сама зірка “плюсів”, зазначивши у одному з дописів, що загубилася і вийде звідти, найімовірніше, вже після свят.

Сама ж Лідія Таран на тему любові до покупок зазначила, що вона просто переїла солодкого, тож і відправилася на неконтрольовані закупи.

Любителька солодкого Лідія Таран

При цьому телеведуча зізналася, що повернулася до магазину, оскільки забула купити щось для доньки. Але, потрапивши до магазину, знову забула про доньку і набрала для себе повний кошик дрібничок.

Лідія Таран згадала про доньку в останній момент

Ймовірно, що на шопінг Лідія Таран відправилася з донькою, яка і нагадала про себе зірковій мамі.

Лідія Таран знову забула про доньку

Зазначимо, що з приходом грудня у домі телеведучої почало з’являтися багато речей, пов’язаних з атмосферою свят і мріями.

Зокрема, ведуча прикрасила поручні сходів декоративними гірляндами з гілочок, декоровані ляльками, іграками та тоненькими гірляндами. А на початку сходів висить червоний дідморозівський ковпачок.

Також на стіні на сходовому майданчику у Лідії Таран з’явилася дерев’яна карта світу з літачками та іншими декоративними елементами.