Він заліз їй на голову, а вона не знає, що зробити: Даша Астаф’єва розповіла про поведінку свого “кавалера”

Даша Астаф'єва — розкішна жінка, яку багато чоловіків хотіли б носити на руках. Але декому захотілося спробувати зворотну ситуацію. І до цього співачка не була готовою.

Про своє особисте життя Даша Астаф’єва розповідає дуже рідко. Вона навчена неприємним досвідом і розуміє, що надмірна публічність часто шкодить стосункам. Балансувати у цій мірі дуже складно, тому простіше тримати особисте якомога далі від публіки. Тому все, що зараз відомо про романтичну сторону життя Даші, — це наявність у неї коханої людини.

А ось зі своїми улюбленцями Астаф’єва з’являється на спільних фото та відео регулярно. У співачки є декілька дуже милих песиків, без яких вона просто не бачить свого життя. Можна сказати, що для Даші вони є дітьми, просто не біологічними. Зрештою, саме мамою у своїх постах Астаф’єва іноді й називає себе стосовно власних улюбленців.

Тварини для співачки — це справжня втіха. Вона піклується про них не менше, ніж про себе. Також зірка обожнює птахів і навіть врятувала нещасне пташеня, яке знайшла на вулиці. Ще наприкінці весни Даша натрапила на галку, яка випала з гнізда. Без допомоги людини птаха чекала незаздрісна доля. Тому Астаф’єва взяла його додому, щоб вилікувати.

Даша Астаф'єва показала, що зробив її домашній птах Патрік під час прогулянки
Даша Астаф’єва показала, що зробив її домашній птах Патрік під час прогулянки

Галку співачка назвала Патріком. Птах дуже швидко відновився та став повноцінним членом родини. Даша регулярно публікує веселі відео та фото за участі Патріка. Наприклад, світлина, зроблена під час прогулянки, де птах забрався співачці на голову. У зв’язку із цим Астаф’єва поцікавилася в авдиторії, як пояснити Патріку, що для такої подорожі він повинен стримати себе від бажання “залишити слід” на її голові.

Окрім регулярного відпочинку в приємній компанії Даша активно займається громадською діяльністю. Але найбільше уваги Астаф’єва зараз приділяє розвитку власного застосунку з аудіокнигами українською UnderBooks. У ньому можна почути багато відомих голосів, серед яких і сама співачка. А зараз Даша анонсувала скорий вихід нової аудіокниги, над якою вона саме працює разом зі своєю командою.

Даша Астаф'єва анонсувала вихід нової аудіокниги з власною озвучкою у її застосунку
Даша Астаф’єва анонсувала вихід нової аудіокниги з власною озвучкою у її застосунку

Схожі статті

Тоня Матвієнко показала, якою виросла її дочка від Арсена Мірзояна: краса від батька, а характер хоч куди

Популярна українська співачка Тоня Матвієнко показала, якою виросла її єдина дочка Ніна від Арсена Мірзояна. Врода дісталася від батька, а характер хоч куди.

“Місія виконана”: 47-річна Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам

Відома українська телеведуча Лідія Таран розповіла із Франції про народження дочки і показала красуню фанатам. Сім'я поділилася з еміграції хорошими новинами.

Лілія Ребрик показала, як виглядати на всі 100, якщо немає часу на зачіску: “Приїхали на роботу вже красиві”

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик не завжди має час, аби приготуватися до робочого дня. Проте, жінка має декілька секретів, як виглядати неперевершено в будь-яких обставинах.

Талановита людина талановита у всьому: Ектор Хіменес-Браво показав, чим мріяв займатися — батьки були проти

Виявляється, відомий шеф Ектор Хіменес-Браво з дитинства мріяв не про кулінарію, а про зовсім інше мистецтво. Нарешті, чоловік показав всі свої таланти.

“Іноді я буваю дуже емоційним”: Решетнік дав волю почуттям і оскандалився через це – мережа пам’ятає все

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік дав волю почуттям і потрапив у конфуз через це. І хоча пост видалили, мережа пам'ятає все.

Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома: таким його бачить лише Неля Шовкопляс?

Популярний ведучий програми Сніданок з 1+1 Єгор Гордєєв показав, як виглядає, коли всі інші вже давно вдома. Саме таким його бачить Неля Шовкопляс?