Викинув смартфон сестри з пірса: Анатолій Анатоліч розповів про непередбачувані витрати через пустощі сина

Відомий шоумен Анатолій Анатоліч поділився кумедною історією про свого сина, яка обернулася несподіваними витратами для родини. Як це сталося, читайте у нашому матеріалі.

Відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч активно ділиться усім, що відбувається в його житті. Нещодавно, чоловік розповів, як перелякався за доньку, через несподіваний телефонний дзвінок з табору. Тоді, все виявилося не так трагічно, як здалося, на перший погляд – у старшої дочки шоумена за кордоном вкрали телефон. Вчора ж смартфону лишилася і молодша донечка Лоліта.

У своєму Instagram, Анатолій опублікував нове відео з сімейної прогулянки. Родина приїхала до заміського клубу відпочинку, аби насолодитися місцевою природою. Проте, за декілька хвилин сталося те, чого ніхто не чекав.

“На цьому відео, я ще не знаю, що за 5 хвилин Ніл викине Лолин смартфон в воду з пірса”, – написав Анатолій.

Анатолій Анатоліч повідомив про несподівані витрати у родині
Анатолій Анатоліч повідомив про несподівані витрати у родині

Молодший син подружжя, Ніл вирішив перевірити глибину водойми, і не знайшов для цього нічого більш підходящого, ніж телефон сестри. Ніхто навіть оком не встиг кліпнути, як iPhone Лоліти опинився на дні.

Витягати його не стали. Чоловік пояснив, що там пришвартовуються яхти, тож глибина не маленька та щоб дістати телефон потрібно викликати спеціалістів. Судячи зі слів шоумена, це ще дорожче, аніж купити їй новий. Тим паче, що невідомо чи “вижив” він після такого купання.

“Правда викинув, ми не встигли так, якось зрозуміти. Він просто хотів подивитися, як воно булькне, і обрав для цього Лолітин телефон. Нам пощастило, бо він був найдешевший”, – розповів чоловік.

Анатолій Анатоліч повідомив про несподівані витрати у родині
Анатолій Анатоліч повідомив про несподівані витрати у родині

Сестричка не ображається на маленького братика. Ще б пак, через нього їй світить сучасніший смартфон, не залишать же батьки дитину без зв’язку.

Схожі статті

Осадча розповіла про поповнення в сім’ї та показала малюка, який виявився її копією: “Приїхали з пологового”

Катерина Осадча розповіла про поповнення в її сім'ї та показала крихітного малюка, який виявився її копією. На Гробунова не схожий, і цьому є пояснення.

47-річна Камалія показала, якими різними стали її двійнята: одна вже її зросту, а інша маленька і ніжна

Камалія показала, якими різними стали її дочки-двійнята. Одна спадкоємиця вже її зросту, а інша – ще маленька і ніжна. Усі подробиці в нашій статті.

Її прізвище в одному ряду з принцами та принцесами: Ольга Фреймут обговорила етикет з королівською родиною

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут була запрошена на виняткову подію у Лондоні, де познайомилася з членами королівської родини.

Єдині “спадкоємці”, які є: Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в котрих готовий вкласти всі гроші світу

Ектор Хіменес-Браво показав своїх діток, в яких готовий вкласти всю свою любов та всі гроші світу. Він дав їм іспанські імена. Деталі в нашому матеріалі.

Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер: люкс, приватний гелікоптер і бренди

43-річний продюсер Потап повернувся та показав, в якому солідному статусі він тепер. Така розкіш багатьом і не снилася, але Олексій вирішив не бути скромним.

Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною: про таку “історію любові” багато хто лиш мріє

Відомий ведучий Олександр Педан розповів про 5-у річницю, але не з дружиною Інно. Ця "історія любові" триває довго і багато хто лиш мріє про подібне.