Все більше схожа на тата: Олена Мозгова показала рідкісне фото молодшої доньки від Аксельрода

Олена Мозгова не часто ділиться моментами зі свого особистого життя, але цього разу продюсерка зробила виняток та показала нове фото своєї донечки Соломії.

За своє життя, відома українська продюсерка Олена Мозгова запаморочила голову не одному чоловікові. Проте, її зв’язок з Девідом Аксельродом став справжнім шоком для близьких жінки. Значно молодший чоловік бентежив рідних, які підозрювали, що він шукає у стосунках не кохання, а вигоду.

Проте, попри всі плітки та супротив рідних, Олена та Девід змогли пізнати щастя. Результатом їх кохання стала маленька донечка Соломія, яка з’явилася на світ 9 років тому. Як тільки фото малої публікуються в мережі, шанувальники відмічають її вроду, яку дівчинка отримала від батьків.

Олена Мозгова показала рідкісні фото молодшої доньки
Олена Мозгова показала рідкісні фото молодшої доньки

Олена не часто показує дочку. Але інколи робить вийняток. Так сталося й цього разу. Жінка опублікувала новий знімок Соломії на своїй сторінці в Facebook та щемливо зазначила, що дочка – це єдине, що її надихає.

“Єдине, що надихає і дає сили йти далі це ось ця маленька квіточка. Ну і той кудлатий, звісно, також позитиву в життя додає”, – написала продюсерка.

Олена Мозгова показала рідкісні фото молодшої доньки
Олена Мозгова показала рідкісні фото молодшої доньки

На фото, юна Соломія тримає на руках кудлатого песика – домашнього улюбленця родини. звісно, шанувальники не змогли пройти повз допису. Деякі з них відзначають, що дівчинка схожа на маму, а деякі впевнені, що на батька. В будь-якому разі, це не так вадливо, важливо, аби вона зростала щасливою.

“Яка красуня у Вас росте. Миру, любові, добра, щасливого дитинства!”, “Красуня, виросла так”, “Схожа на маму”, “Нехай росте ваша квіточка та буде благословенною! Соломієчка, ти красуня з розумними оченятами”, “Яка гарненька квіточка”, – прокоментували допис користувачі мережі.

Олена Мозгова показала рідкісні фото молодшої доньки
Олена Мозгова показала рідкісні фото молодшої доньки

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.