Світлана Лобода кардинально змінила імідж і показала результат: стала схожою на Памелу Андерсон

Українська співачка Світлана Лобода кардинально змінила імідж і показала неочікуваний результат. Зірка стала схожою на Памелу Андерсон у розквіті літ.

Світлана Лобода стала відомою артисткою на усьому пострадянському просторі. Після 24 лютого співачка швидко зробила вибір на користь своєї батьківщини та почала її підтримувати публічно.

І хоча співачка намагалася зробити усе необхідне для того, аби повернутися на вітчизняну сцену, зараз в мережі точаться дискусії на рахунок того, наскільки правильно було це зроблено. Зокрема, звучить думка, що її команда припустилася ряду помилок, які не дало Світлані повністю реабілітуватися в очах своїх слухачів.

Світлана Лобода змінила імідж для кліпу та показала, як виглядає

Світлану Лободу помітили за зірковим заняттям в Австрії
Світлана Лобода змінила імідж для кліпу та показала, як виглядає

Тим не менш, Світлана Лобода не тільки продовжує займатися творчістю та виступати, але й дивує неймовірними пар втіленнями. Зокрема, нещодавно вона кардинально змінила імідж для свого нового кліпу і постала в образі, який дуже нагадує образ Памели Андерсон в нульових.

Варто відзначити, що тоді про Голівудську акторку мріяли мільйони чоловіків по всьому світу, а вона прославилася своїм зовнішнім виглядом навіть серед тих, хто в очі не бачив серіалу “Рятувальники Малібу”. Сама артистка пізніше заявила, що дуже шкодувала про даний образ, так як він повністю з тер її індивідуальність та полишив її багатьох ролей.

Але так само її образ залишається канонічним в історії Голівуду, і Памела попри відсутність стабільної кар’єри запам’яталося публіці як it-girl.

У випадку Світлани лободи цей крок може бути вельми вдалим, а так як за енергетикою Андерсон дуже сумують, і тепер на сцені з’явилася жінка, яка не тільки гарно співає та має шалену популярність, але яка спробувала цей імідж на собі.

Нагадуємо, що Світлана Лобода спростувала новину про відсутність в неї українського громадянства і 2 роки тому показала свій паспорт, а також спростувала громадянство Мальти.

Схожі статті

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.

45-річний В’ячеслав Узелков розповів про інвалідність і показав своє пенсійне: “Руки не склав”

В'ячеслав Узелков вийшов на зв'язок після усіх негараздів, які сталися з його здоров'ям, та розповів, яким стало його життя. Спортсмен також показав пенсійне посвідчення.

Вакарчук так не ставився: Соловій припала до немолодого іноземця, а він видав свої почуття

Христина Соловій не просто поїхала до Сполучених Штатів Америки, але вразила звідти неочікуваною новиною. Зізнання вона супроводила кадром, на якому припала до немолодого чоловіка.

Всі ховаються в тіні: який вигляд мають діти Андрія Доманського і чому він їх не показує

Андрій Доманський носить статус багатодітного батька вже багато років, але своїх дітей не показує. Як виглядають спадкоємці ведучого? Детальніше в нашому матеріалі.

У нього сила в м’язах, у неї — в красі: дружина Олександра Усика показала себе без макіяжу

Олександра Усика чудово знають у всьому світі. А його дружина для багатьох шанувальників залишаться за кадром. Тому не всі знають про те, наскільки Катерина красива.