Чи схожі тварини на своїх господарів? Каменських, Бадоєв та Дантес показали своїх улюбленців

З часом тварини починають переймати звички та навіть зовнішні риси господарів. Каменських, Бадоєв та Дантес поділилися фотографіями своїх улюбленців, тож пропонуємо оцінити, на скільки вони схожі.

Психологи вважають, що схожість між домашніми тваринами та їхніми власниками не випадкова. Вибираючи собаку чи кота, люди часто інтуїтивно надають перевагу тим, хто відображає їхній стиль життя або темперамент. А з часом, проводячи багато часу разом, ця схожість лише посилюється.

Знаменитості не є винятком із цього правила, і їхні історії доводять, що навіть між людьми та їхніми улюбленцями може виникати особливий зв’язок, що впливає не тільки на поведінку, але й на зовнішній вигляд.

Настя Каменських та Мімі

Улюблениця Насті Каменських частий гість у її соціальних мережах. Співачка любить демонструвати свою собаку Мімі. Ба більше, схоже, що чотирилапа зовсім не проти прикрашати сторінку знаменитості та охоче позує для спільних фото.

Крім того, Каменських зізнається, що Мімі вже давно стала для неї членом родини. Вона допомагає артистці заспокоюватися та відчувати гармонію, коли це особливо необхідно”,

“Мені допомагає спілкування з близькими, обійми з моєю Мімі”, – розповідала співачка.

Настя Каменських показала свою улюбленицю
Настя Каменських показала свою улюбленицю

Алан Бадоєв та CHAO

Відомий режисер відкрив своє серце для кохання 5 місяців тому. Саме тоді в його родині з’явився маленький французький бульдог Чао. Схоже, що блакитноокий улюбленець запав у душу не тільки Алану, адже під дописами зі знімками песика збирається чимало захоплених коментарів. Бадоєв зізнається, що з часу, коли він знайшов чотирилапого компаньйона, його життя набуло нових фарб, а дім тепер там, де виляє купірованим хвостиком його улюбленець.

“Він кожного дня дарує мені те, що я зву дім”, – поділився режисер.

Алан Бадоєв показав свого чотирилапого компаньйона
Алан Бадоєв показав свого чотирилапого компаньйона

Володимир Дантес та Василь

Кудлатий Василь став другом не тільки для Дантеса, а й для всієї родини. Й хоча песику, ще немає й року, він має досить суттєві розміри. Інколи здається, що тварина росте не по днях, а по годинах. Вже, у такому юному віці, він допомагає господарю з рекламними інтеграціями та частенько розважає його, коли Даша з дітьми залишають дім.

Й хоча, судячи з того, як він спілкується з дітьми коханої, Дантес відмовився від світогляду чайлд-фрі, для свого собаки артист бажає іншого. Нещодавно, Вова поділився звісткою про кастрацію Василя. Чоловік дослухався до думки ветеринарів та вирішив прийняти болюче, але правильне для улюбленця рішення.

“Розумію наскільки це полегшує йому подальше життя”, – поділився Вова.

Володимир Дантес показав свою домашню тваринку
Володимир Дантес показав свою домашню тваринку

Схожі статті

Марічка Падалко заплакала в прямому ефірі, не стримавши емоцій: все сталося через колегу

Ведуча новин Марічка Падалко не змогла стримати емоцій у прямому ефірі і дала їм волю на очах у гостей та глядачів. Все сталося через колегу.

Вона сяє, він не відводить очей: Вакарчук показав ту саму жінку, яку йому вдалося ощасливити

Святослав Вакарчук показав, як ощасливив жінку, яка неочікувано увійшла в його життя. Її очі наповнені щастям, а він свої не відводить від неї.

Красуня, котра співає корейською: Слава Камінська показала, яка у неї виросла дочка

Слава Камінська показала, якою виросла її єдина дочка Лаура від Едгара Камінського. Мало того, що дівчина справжня красуня, ще й співає корейською.

“Прокинулась без набряків і супер”: Леся Нікітюк зізналася, як це бути 37-річною

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк святкує свій 37 день народження. Жінка не тільки поділилася ексклюзивними фото, а й зізналася. як ставиться до свого віку.

Одне повідомлення і достатньо: Репяхова показала, як за секунду розгубила Павліка

Молода дружина Віктора Павліка показала, як чини зі своїм чоловіком. Катерина Репяхова може це зробити з ним всього лиш одним повідомленням.

Вона у нього не єдина, але на все життя: Стас Боклан показав свою дружину – 38 років в шлюбі

Головний "папік" країни Станіслав Боклан майже 40 років свого життя присвячує лише одній жінці - своїй дружині. Як виглядає обраниця відомого актора?