|
03.03.2023 16:23

Оля Цибульська показала, як син фарбує їй нігті: “Запропонував мені заспокійливий манікюр” (ФОТО)

Оля Цибульська відома українська співачка і телеведуча, яка постійно дивує своїх підписників гуморними новинами зі свого життя. Оскільки гумор — це невід'ємна частина її життя.

Особисте життя Цибульської досить довгий час було під великим замком, оскільки її чоловік дійсно не хотів бути публічним, тому, на всіх заходах Цибульська була сама, або у колі своїх колег та друзів. Тому, ця ситуація викликала у публіки багато сумніві щодо наявності чоловіка у житті Олі. Це провокувало різноманітні плітки стосовно романів співачки.

Оля Цибульська

На самому початку її кар’єри дівчині приписували роман з Нікітою Добриніним, а згодом з кумом Дзідзьо. І чомусь, багато хто вважав, що саме він є батьком Нестора, оскільки зовнішньо вони схожі. Та сама Оля не реагувала на такі звинувачення, бо плітки завжди були, є і будуть. Важливо знати лише свою правду.

Так, влітку 2022 року нарешті у світ вийшов Сергій – чоловік Олі. І відтоді всі чутки відпали, але публічним чоловік не став і досі не бажає цього, тому що вважає це непотрібним для нього особисто. Тому, зараз Ольга більше показує себе та сина, який росте також з гумором.

Манікюр від сина

Тому, днями Цибульська показала, як Нестор вирішив зробити їй манікюр у домашніх умовах. Річ в тому, що хлопець малював прапор України у своїй інтерпретації. Тому вся кімната була замощена фарбами. Та у певний момент син вирішив зробити ще й матусі гарні нігті у яскравий синій колір, і це на той темний колір, який вже є на нігтях Цибульської.

Малюнок Нестора

До того ж варто сказати, що у родині Оля спілкується українською і син також. Хоча раніше, Нестор спілкувався переважно російською. Але перехід на рідну мову це свідомий вибір хлопчика, бо навкруги він чує українську.