|
07.03.2023 14:35

Візочок і дитинка їй дуже пасують: Анна Богдан після розставання з Холостяком Заливако колисає новонародженого

Переможниця 11-го сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Анна Богдан зачарувала мережу кадрами зі своїм новонародженим племінником. Усі деталі в статті.

Днями у знаменитої української блогерки та переможниці 11-го сезону романтичного реаліті-шоу “Холостяк” Анни Богдан сталося поповнення у родині. У дівчини народився племінник, про що вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Анна Богдан показала, як проводить час з племінником

Як з’ясувалося, проводити час разом з малюком для Анни стало великим щастям, адже вже декілька днів вона не відходить від малюка ні на крок. У її блозі з’являються все нові і нові кадри, на яких вона показує, як прекрасно ладнає з дитиною та справляється з піклування про неї.

Анна Богдан показала, як проводить час з племінником

Звісно, така увага від тітки до новонародженого також є великою допомогою для новоспечених батьків.

Наприклад, на останній фотографії Анна сидить на дивані, одягнена у класичні джинси, сорочку в клітинку та майку. Двома руками вона тримається за дитячий візок, і в цей момент гойдає маля. Хтозна, можливо після такого досвіду Богдан наважиться і на власну дитину.

Анна Богдан показала, як проводить час з племінником

Нагадуємо, що про розставання красуні з холостяком Михайлом Заливако стало відомо минулого року через декілька місяців після початку повномасштабної війни. Пара так і не дала повноцінних пояснень щодо свого розставання, однак декілька разів після розриву молодих людей бачили на вулицях міста, коли вони проводили час разом. Тим не менш, воз’єднання не сталося і зірки прийняли рішення не відновлювати стосунки. Зараз обидва не розповідають новини зі свого особистого життя, тому невідомо, чи знайшли вони одне одному заміну.