|
09.03.2023 15:18

У Горбунова буде донечка? 39-річна Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні (ФОТО)

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча є матір'ю трьох дітей. Двох хлопчиків вона подарувала Юрію Горбунову і одного політику Олегу Поліщуку. А що ж на рахунок донечки?

Інтервал між першими та другими пологами Катерини Осадчої був досить солідний. Свого первістка Іллю красуня народила на початку двотисячних, а хлопчика Івана від Юрія Горбунова провела на світ у 2017-му.

Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні

А вже незабаром фанати журналістки почали підозрювати, що вона знову вагітна. На цей раз, глядачів було не так просто обвести навколо пальця, адже вони знали, як Катерина ховає живіт: використовує високі сукні, одягає широкі пояси з пір’ям та пухом та вдається до інших хитрощів, які допомагали їй у цій нелегкій справі. У змові знаходилися і оператори, які знімали зірку таким чином, щоб глядач не здогадався про цікаве положення зірки.

Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні

Але здогадки виявилися вірними і 2021-го на світ з’явився третій син Катерини Данило. Пара не приховувала, що все ж таки розраховувала на донечку, але дізнавшись, що це син, обидва сяяли від щастя.

Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні

Юрій Горбунов тим часом почав натякати на те, що це не кінець, і донечка все ж таки з’явиться в їхній родині. Натомість Катерина дала зрозуміти, що нічого обіцяти не буде і можливо це були її останні пологи.

Заходила мова і про усиновлення, однак під час повномасштабної війни даний процес сильно ускладнюється, тож пара вирішила поки що потягнути час з цим рішенням.

Натомість Катерина знову заінтригувала мережу імовірною вагітністю, постав у кадрі з округлим животником, який вона засвітила під час позквання на камеру в облягаючій сукні.

Катя Осадча засвітила округлий животик в облягаючій сукні

Даній фотографії з’явилися нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.