|
09.03.2023 16:03

Влад Яма після втечі з України показав, чим займається його 6-річний син в Америці: художник росте

Влад є професійним хореографом, але над цим він працював все життя, оскільки популярними стають далеко не всі танцюристи, тому, Яма дуже старанно пробивався у світ шоу-бізнесу і йому це вдалося. Зараз Яму всі знають через те, що він був постійним головним суддею танцювального шоу “Танці з зірками”.

Раніше Влада дуже любили й поважали його колеги, але після того, як він виїхав за кордон, багато хто його не підтримав, не зрозумів, не прийняв його ситуацію та позицію, тому на його адресу є багато критики. І перший час Влад взагалі не виходив в інтернет-простір, також як і його дружина Лілія. Але крізь півроку подружжя вирішило знову розповідати про своє життя у соціальних мережах.

Так, стало відомо, що син Владислава та Лілії пішов до школи у США, а також він досить активно проводить час з батьками. Лео навіть брав участь у зйомці з доньками Анатолія Анатоліча. Загалом хлопчик досить активно проводить свій час в Америці, він часто гуляє з батьками біля океану, активно бігає, пригає по калюжах, спілкується з однолітками, навчається та нвчається новому.

Так, днями Владислав показав, що його син вчиться малювати графіті на асфальті. Певно Лео хоче малювати гарні малюнки на стінах Америки. Можливо це стане новим захопленням сина Владислава та Лілії.

Сторіс Ями

Насправді ця культура недостатньо розвинута в Україні, а ось в Америці насправді можна навчитися гарно малювати графіті та поринути в цю атмосферу та пізнати світ малювання на вулицях. До того ж хлопчикам достатньо часто подобаються такі справи. Тому, можливо Лео незабаром стане справжнім художником.