“Досі не віриться, що ми тут”: Влад Яма нарешті досяг бажаного – вивіз родину з України та вже знайшов житло

Відомий український хореограф і суддя танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма разом з родиною нарешті досяг бажаного та покинув Україну. Про це він повідомив шанувальникам у соціальних мережах, де на радощах не перестає публікувати нові фото з нової країни.

Влад Яма досяг статусу знаменитості без втрапляння в публічні скандали та розбірки. У своєї численної аудиторії хореограф викликає лише позитивні емоції, а секрет простий – він щирий у спілкуванні з фанатами, ділиться радісними моментами з життя, на негатив реагує з гумором.

Влад щасливий у шлюбі з коханою дружиною Ліліаною, яка подарувала йому сина Леона. Не виключено, що в майбутньому у хлопчика з’явиться сестричка – зіркові батьки все частіше говорять в інтерв’ю про мрії мати донечку. До речі, несподіване поповнення в їхній родині сталося якраз нещодавно. А зараз сімейство Ям у повному складі вирушило на зустріч пригодам.

Влад Яма вивіз родину з України

Так, в Інстаграмі Влада Ями з’явилися безліч нових фото та відео з довгоочікуваної подорожі в райський куточок на планеті. Спершу танцюрист приховував, куди саме вони втекли від холодної української осені, але довго тримати таку радість в секреті неможливо – Влад втілив свою мрію в життя та разом з найріднішими полетів на Мальдіви.

“Досі не віриться, що ми тут…”, – поділився зірка з підписниками після приземлення.

Влад Яма вивіз родину з України
Влад Яма вивіз родину з України

Трохи згодом Яма розповів, чому вони з дружиною обрали саме цей напрямок:

“Прораховували цю країну кілька разів, але завжди було або задорого, або, судячи з відгуків, “туди менше, ніж на 10 днів, немає сенсу їхати”. А коли було в запасі два тижні, як правило, рвалися в Америку. Так ось, пробули добу і впевнилися, що відгуки – така собі історія. Важливо не скільки, а як. Важко описати словами картинку… Просто здається, що це кіно… Збулася ще одна мрія”.

Оселилися Влад, Ліліана і Леон на водній віллі, з якої можна одразу вийти в бірюзове море.

Влад Яма показав житло, де вони зупинилися за кордоном
Влад Яма показав житло, де вони зупинилися за кордоном

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.