Могла бути з Педаном або Притулою: подивіться, кого обрала в супутники життя ревізорка Ольга Фреймут

Оля Фреймут є однією з найпопулярніших українських телеведучих, яка має власний образ на телебаченні та виділяється поміж інших завдяки своїй манерності та вмінню влучно дати відповідь будь-кому.

Фреймут стала дуже відомою завдяки ранковому шоу “Підйом”, яке вона вела разом зі своїми колегами та друзями Олександром Педаном та Сергієм Притулою. Втрьох вони створювали неймовірну атмосферу у студії та могли зарядити глядачів на цілий день. Саме тому, вони були дуже популярними, і сприймати їх окремо було згодом дуже важко.

Педан, Притула, Фреймут на Підйомі

Поки йшли зйомки “Підйому” Олі встигли сто разів приписати романи то з Педаном, то з Притулою, адже вони були дійсно дуже дружніми, їхнє спілкування іноді здавалося не досить дружнім, а скоріше більш близьким, проте крім роботи та товариства, між ними трьома нічого не було.

Та як відомо, що Олександр був одружений ще зі студентських років, і Сергій також був не з вільним серцем. А ось про особисте життя Олі відомо те, що ще у Лондоні вона народила британцю доньку Злату, але сім’я не склалась. Тому Фреймут приїхала до України та почала своє життя з чистого аркуша.

І вже у досить свідомому, дорослому віці теле-діва зустріла свого коханого чоловіка, за якого вийшла заміж. Обранцем Олі виявився генеральний продюсер Нового каналу Володимир Локотко. І саме за нього жінка насправді боролась з іншою своєю колегою, і через це позбавилась роботи на телебаченні.

Та зараз Фреймут вже кілька років заміжня за своїм обранцем. Саме Володимиру жіночка народила двох дітей. Зі сторони її родина виглядає дуже гармонійною та щасливою. Тому, можна сміливо сказати, що Фреймут дочекалась свого чоловіка, який зміг зробити її дійсно щасливою жінкою, яка відчуває опору та захист.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.