Племінниця Камалії провела час з Борисом Джонсоном: у найбагатшої співачки України є неочікувані зв’язки

Найбагатша співачка України Камалія вразила мережу неочікуваним знімком, на якому постала її рідна племінниця у компанії Бориса Джонсона. Детальніше в нашій статті.

Після того, як Камалія вийшла заміж за британо-пакистанського мільярдера Мохаммада Захура, у її життя увійшли численні світські заходи та бізнес-зустрічі, на яких артистка часто присутня. Для партнерів свого чоловіка Камалія час від часу виконує пісні, гімни, і завжди готова взяти активну участь у спілкуванні, аби підтримати свого благовірного.

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Племінниця Камалії провела час з Борисом Джонсоном

Не дивно, що у результаті такого образу життя у героїні нашої статті є численні зв’язки, яких вона навіть не приховує.

Племінниця Камалії провела час з Борисом Джонсоном

Наприклад, минулого року Камалія повідомила, що не дивлячись на офіційну позицію Пакистану, завдяки близькості Мохаммада до влади країни йому вдалося передати Україні військову техніку. Дана новина наробила багато гаміру в мережі та підвищила репутацію зіркового подружжя в шоу-бізнесі.

Завдяки корисним знайомствам мільярдер також дізнався про повномасштабне вторгнення заздалегідь, що дало йому можливість евакуювати своїх дочок. Співачка в свою чергу відмовилася покидати батьківщину і, знаючи, що на неї чекає, все одно залишилася. Ба більше, артистка навіть говорила про те, що хоче піти на передову, і бути як її сестра, яка зараз служить Україні.

Племінниця співачки активно йде по її стопах. Музичну кар’єру вона не будує, однак вже може похизуватися спільною фотографією з Борисом Джонсоном. Так, нещодавно Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій показала свою родичку у компанії колишнього прем’єр-міністра Великобританії.

Племінниця Камалії провела час з Борисом Джонсоном

Окремо варто відмітити неймовірну схожість співачки та її племінниці.

Схожі статті

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.