Володимир Остапчук підняв мамині архіви та показав, який вигляд мав у шкільні роки: майже не змінився

Відомий телеведучий, шоумен та волонтер Володимир Остапчук досить активно веде свій блог в соціальній мережі instagram. Тому, його прихильники знають про його життя все те, що він дозволяє їм знати.

Остапчук ніколи не приховував, що він є справжнім перфекціоністом, йому важливо, щоб все завжди було на своїх місцях та все навколо нього блищало та сяяло. І як виявилося, це пішло з самого дитинства. Оскільки Володимир гарно навчався у школі, він завжди був відмінником та справжнім лідером у всіх шкільних предметах.

Володимир Остапчук

Володимир з юності знає не одну іноземну мову, це англійська та французька, до того ж англійську він вивчив на спір, і це просто неймовірно, просто так вивчити іноземну мову. Це означає, що його лінгвістичні знання розвинені дуже добре. І навіть зараз чоловік практикує та підтягує свій рівень ділової англійської мови.

Нині Володимир має гарний вигляд і він завжди слідкує за собою та своїм зовнішнім виглядом, тому його вважають дуже стильним та модним чоловіком. І ще з дитинства він був таким, але тоді його одягала мама, яка теж має гарний смак.

Та оскільки Остапчук дуже відвертий зі своїми підписниками, він залюбки показав, як виглядав у шкільні роки. Річ в тому, що у Володимира запитали про навчання у школі, і він розповів, що завжди був відмінником та закінчив школу з золотою медаллю, яку його однокласники ледве не втопили у фонтані.

Сторіс Володимира

Тож, виявляється жага до перфекціонізму та новим знанням в Остапчука пішла ще з дитинства, тому й досі він полюбляє навчатися чомусь новому та доводити собі та іншим, що він є достатньо розумним та здібним чоловіком. Нині Остапчук навчається у сфері криптовалюти, а також підтягує свою англійську для того, щоб бути більш успішним у своїй ніші.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.