Залишив після себе двох синів і розбите серце: як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна до Тоні Матвієнко

Для того, щоб знайти щастя зі своїм новим коханням Арсену Мірзояну довелося попрощатися з дружиною та дітьми. Як це було, дізнайтеся в нашій статті

Спілкування Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко розпочалося з телебачення. Молоді люди познайомилися на шоу “Голос країни”. Тоді ж виконавець відчув певні хвилювання до молодої жінки.

Мірзоян з дружиною
Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

Але як зізнавався сам артист, він не поспішав робити висновки або повідомляти свою благовірну про те, що в нього з’явилися почуття до іншої. Мовляв, розумів, що це могла бути тимчасова пристрасть, яку необхідно було просто пережити. Втім, час минав, а зв’язок Тоні та Арсена ставав лише міцнішим.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна
Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

Стосунки зі співачкою герой нашої статті, звісно, усіма силами намагався приховати, адже вдома на нього чекали дружина та діти. Але в тур Україною він Матвієнко все ж таки покликав. А згодом зрозумів, що необхідно розірвати любовний трикутник та зробити все необхідне, щоб будувати сім’ю з новою обраницею.

Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна. Сини співака

Арсен покинув благовірну та двох синів, залишивши їм дім та гроші. В будинок до Ніни Митрофанівни Матвієнко він прийшов без копійки в кишені, але кохана жінка була готова прийняти його будь-яким. Вже згодом пара побралася, а також стала батьками: у Арсена та Тоні народилася спільна дочка Ніна. Зі спадкоємцями чоловіка артистка швидко поладнала. Арсен досить часто їздить на відпочинок разом зі своєю нинішньою родиною та спадкоємцями від попереднього шлюбу.

Арсен Мірзоян довів, що з Тонею Матвієнко розлучатися не збирається
Як виглядає перша дружина Арсена Мірзояна

Тим часом колишня дружина співака також будує своє особисте життя, повністю відпустивши Арсена. Раніше співак зізнався, що вони з Тонею намагалися зробити все, аби уникнути сильної критики та навішування ярликів. А втім, глядачі все одно активно обговорювали адюльтер Мірзояна.

Схожі статті

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.